• Lojna
    Äldre 28 May 21:52
    5910 visningar
    25 svar
    25
    5910

    Laser hårborttagning

    Sepi: har gått två gånger nu (IPL) och det fungerar! Har nog två gånger kvar, sen är det väck!

  • Lojna
    Äldre 28 May 23:02
    #0

    Ja, man var ju lite skeptisk till en början eftersom det inte försvinner på en gång. Det tar någon vecka innan det ramlar bort. Dessutom måste man ju vänta en månad till nästa gång, pga växtcykler.

    Jag gör just nu armhålor (eftersom jag är så känslig för rakning där). Det kostar 1000 per gång, men man får väl slå ut det på rakhyvelskostnaden för en livstid ;) (försöker intala mig själv att det är värt det, haha).

    Tänkte göra benen sen, men nu måste man spara till bröllopet ett tag! :)

  • Lojna
    Äldre 28 May 23:03
    #0

    Och Sica: vad var det för behandling du gjorde? Inte IPL va? Har inte hört talas om någon som fått ärr efter det... Trist!

  • Lojna
    Äldre 16 Jun 13:30
    #0

    Trist!
    Låter ju väldigt konstigt! Kan ju aldrig vara bra att göra saker som man får ärr utav, "vitsen" med ärr är väl just att de aldrig går bort... Men jag hoppas verkligen att de gör det, hon sa ju att det var normalt så vi får lita på henne.

  • Lojna
    Äldre 28 Jun 13:31
    #0

    Har precis kommit från "lasermannen", synd att jag inte läste ditt inlägg först då! Har ingen aning om hur cyklerna fungerar, men jag får väl lita på vad han säger. Läste nånstans att det varierar beroende var på kroppen det är också, huvudet har tydligen cykler på sju år.

    Jaja, jag är jätetnöjd iaf, inga brännskador eller annat läskigt!

    Ha en trevlig, hårfri, sommar! :)

  • Lojna
    Äldre 29 Jun 10:29
    #0

    OK, jag kollade min almanacka, och det har gått ungefär fem och en halv vecka mellan behandlingarna, så det är nog OK. Har inte nästa förrän i september nu pga semester, så jag får väl se om det blir stor skillnad.

    Au revoir, åker till Paris nu! :)

Svar på tråden Laser hårborttagning