• Gamime­ni
    Äldre 1 May 19:39
    190859 visningar
    32 svar
    32
    190859

    Zink mot acne?!

    Du kan köpa zink tabletter på hälsokost. Jag har tagit i några dagar och tycker redan jag ser en liten skillnad, huden är lite torrare, lite mindre finnar. Men det kan också bero på nåt annat. Man bör nog pröva ett tag innan man kan veta säkert. Många har dock sagt att zink är jättebra mot finnar.

  • Gamime­ni
    Äldre 1 May 19:51
    #0

    jo Zinksalva finns i sverige också...

  • Gamime­ni
    Äldre 1 May 19:51
    #0

    Har även hört att vitamin b5 ska vara bra.. jag tänkte pröva det med.

  • Gamime­ni
    Äldre 6 May 11:42
    #0

    Zink har funkat jättebra för mgi! Har mycket få orenheter kvar! Men ett viktigt tips är att hålla fingrarna borta från ansiktet. Ibland kan jag inte låta bli att pilla och min hy blir alltid sämre då. Pilla inte, även om fingrarna är rena. Att dricka vatten tycker jag också har hjälpt mig på lång sikt min hy har blivit så fin !

  • Gamime­ni
    Äldre 10 May 15:53
    #0

    Jag märkte de första dagarna att huden var lite torrare än vanligt och jag var rätt törstig. Nu är det som normalt igen. Annars har jag inte märkt av nånting. Jag tror inte det är farligt med zink!

  • Gamime­ni
    Äldre 11 May 08:23
    #0

    Nej det är nog bara skadligt om man tar i stora mängder... Annars är det nog bara nyttigt. Bra för immunförsvaret tex. Hur mycket zink om dagen tar ni?

  • Gamime­ni
    Äldre 12 May 09:58
    #0

    Jag köpte mina zinktabletter i en hälsokostaffär, tror det bara stor naturapoteket "Zink" på burken. Det står på att man ska ta 30 mg om dagen. Jga har gjort det men funderat att gå ner till 15mg. Vet inte precis hur mycket zink jag äter i maten är inte säker på hur mycket jag egentligen behöver ta av tabletterna?

    Det här fungerar otroligt bra! Jag blev förvånad. Jag har prövat massor av saker, tex tetracyklin, låta bli att äta vissa saker, äta andra saker, tvätta och smörja in mig med allt mellan himmel och jord. Det här är det enda som gett verkligt bra resultat och på så kort tid! Detta borde alla pröva!!

    Junior: Det är säkert inte farligt!!! Men jag vet inte med dosen zink, kanske det räcker med 30 mg om dagen? 60 låter mycket tycker jag.

Svar på tråden Zink mot acne?!