Bröllopsplanering

Så dukade vi till bröllopsmiddagen

I Bröllopstorgets forum flödar kreativiteten när det kommer till dukning och dekoration. Ta en titt i bildspelet ovan och inspireras!

Så Dukade Vi Till Bröllopsmiddagen

I Bröllopstorgets forum flödar kreativiteten när det kommer till dukning och dekoration. Ta en titt i bildspelet ovan och inspireras!

Med hjälp av medlemmarnas diskussioner har vi också tagit fram 10 bra tips för att lyckas med dukningen:

Provduka! Det är svårt att lyckas första gången. Prova ett par olika varianter hemma och känner er fram.

Ljus. Tända ljus är så klart stämningshöjande, men även ljusslingor kan vara ett tips.

Less is more. Man måste inte ösa på. Om man har färgglada rosetter på stolarna kan det vara bra med lugnare dekorationer på borden.

Blommor. Snittblommor, krukväxter eller egenplockat. Alla blommor och växter skapar stämning.

Tyger. Tyger kan trolla med den tråkigaste festlokalen. Hitta billig lakansväv eller likande och täck över stolar, tak, väggar, eller vad som nu behöver piffas upp. Fiberduk som man använder till trädgårdsland kan vara ett billigt alternativ.

Färgtema. Hitta ett färgtema som ni trivs med. Hitta inspiraion HÄR.

Naturen. Man måste inte köpa allt. I naturen finns fina material efter årstid. Stenar, växter, pinnar och löv kan bli fina dekorationer.

Ta hjälp. Tryter det med inspiration och tid? Tag hjälp av släkt och vänner. Varför inte bilda en liten dekorationsgrupp?

Detaljen. Välj ut en detalj som ni satsar lite extra på. Ett spektakulärt placeringskort eller en avancerat vikt servett.

Strössel. Det är populärt att strössla ut någon fin dekoration över bordet. Små kristaller, blomblad, fint godis eller paljetter. Bara fantasin sätter gränser.

Powered by Labrador CMS