Maid of honor? 5 tips till dig med den ärofyllda titeln

Har du fått det hedersfyllda uppdraget att bli maid of honor till din bästa vän? Stort grattis! Här kommer några tips du gärna får tänka på - både innan och under den stora dagen.

Brollop Tarna
Brollop Tarna

Har du fått det hedersfyllda uppdraget att bli maid of honor till din bästa vän? Stort grattis! Här kommer några tips du gärna får tänka på – både innan och under den stora dagen.

1. Att hitta den perfekta bröllopsklänningen tar ofta lite tid och efterforskning. Som maid of honor har du en viktig roll att guida henne med tips och råd. Detsamma gäller även för brudtärnornas klänningar.

2. Planera möhippan. Detta är inte ett enkelt jobb alla gånger då man behöver ta hänsyn till många viljor. Det viktigaste är att detta blir en minnesvärd dag för bruden och att möhippan är planerad enbart för henne.

3. Att planera ett bröllop kräver planering och en ordentlig checklista. Avlasta bruden med allt som hon kan tänkas behöva ha hjälp med under resans gång.

4. Gör ett kit med de saker som kan vara bra att ha på plats under bröllopet. Exempelvis nål och tråd, skavsårsplåster, värktabletter, tuggummi, läppglans etc.

5. Se till att allt flyter på enligt tidsschemat under den stora dagen.

Älskar du också att drömma dig bort i vackra bröllopsbilder? Då är videon nedan perfekt för dig!

Powered by Labrador CMS