Fina bröllopslokaler i Sverige

Här hittar du några riktigt fina lokaler för bröllopsmiddag och bröllopsfest.

Fina bröllopslokaler i Sverige
Här listar vi fina bröllopslokaler.

Letar du efter en vacker bröllopslokal för bröllopsmiddag och fest - och kanske även vigsel? Här hittar du några riktigt bra alternativ på vackra bröllopslokaler, och lite annorlunda alternativ som samtidigt är väldigt fina.

Strandvillan, Åhus Resort

Väljer du denna vackra strandvilla för bröllopsmiddag- och fest, då kan du låta bröllopet äga rum på stranden om du vill det. Strandvillan är vackert belägen, och festlokalen har plats för 100 personer. Dessutom disponerar man hela villan från fredag eftermiddag till efter lunch på söndagen. Här finns 13 rum med 49 sängplatser, ett fullt utrustat kök, bord och stolar samt porslin för 60 personer en veranda med grillplats utanför.

Gyllene Brunnen, Enköping

Om du planerar ett lantlig bröllop så kan denna vackra lokal i Enköping passa perfekt. Den ligger vackert en kvart från Linköping, och drygt en timme från Stockholm, omgivet av skog och åkrar. Den gamla höskulle som numera är en vacker bröllopslokal har plats för 100 personer.

Luftkastellet, Malmö

Om du söker en annorlunda bröllopslokal kan Luftkastellet vara helt rätt val. Denna unika byggnad ger en fantastisk utsikt över havet och Öresundsbron. Med denna lokal blir bröllopet definitivt ännu mer minnesvärt, och har finns plats för allt från 40 upp till 800 personer.

Asa Herrgård, Lammhult

Ett klassiskt och vackert bröllop ska förstås firas på en herrgård. Denna vackra herrgård är som tagen ur en saga, och helt perfekt för bröllop. Här finns det plats för närmare hundra gäster, beroende på vilken typ av bord man väljer. Här finns också 31 hotellrum, med totalt 60 bäddar. Behövs det flera sängplatser så finns ett vandrarhem 700 meter bort, med ytterligare 46 bäddar.

https://www.asaherrgard.se/inspirationsbilder
https://www.asaherrgard.se/inspirationsbilder

Disponentvillan, Lilla Edet

Om ni vill ha vackert, lyxigt och lantligt på samma gång så kan detta vara det perfekta valet. Disponentvillan i Lilla Edet är en idyllisk sekelskiftsvilla som ger er en fantastiskt vacker plats för bröllopet. Här finns möjlighet att boka hela villan med 20 bäddar, lounge, utomhuspool, jacuzzi, grill och en trädgård på 12 000 kvadratmeter med fotbollsmål och beachvolleybollplan. Om sängplatserna inte räcker till så finns även en fullt utrustad vindsvåning att hyra. I matsalen ryms 82 gäster och med angränsande rum kan man ha upp till 120 gäster.

Powered by Labrador CMS