Bröllop

Vad ger man i morgongåva? Fem fina tips

En morgongåva är en fin present man ger sin nyblivna maka eller make på morgonen efter bröllopet. Det är en gammal tradition som har kommit till att fortfarande vara aktuell bland brudpar. 

Morgongåva

Så, vad ger man då i morgongåva? Det kan egentligen vara vad som helst, som passar din partner! Det ska kännas genuint och kärleksfullt, samtidigt som gåvan gärna får vara lite lyxig.

Här listar vi fem fina tips på morgongåvor för både honom och henne!

1. En exklusiv parfym

En ny parfym är ofta en vanlig morgongåva, och det passar både henne och honom. En riktigt fin parfym uppskattas av många, men det är få som unnar sig själva att köpa en.

2. Ett vackert smycke

Ett vackert och klassiskt smycke som går att bära livet ut är en traditionell och uppskattad morgongåva. Till kvinnan kanske ett par örhängen eller ett fint halssmycke kan vara något, medan mannen kanske mer uppskattar ett par manschettknappar.

3. Fina viner

Gillar du och din partner vin? Då kan ett extra fint vin vara ett alternativ på bröllopsgåva. Varför inte ge ett vin som är tillverkat ett särskilt år som betyder lite extra mycket för er, som till exempel när ni träffades?

Diamantörhängen i 18K vitt guld https://httpslink.com/kn9g

4. Fotobok

En morgongåva som är väldigt fin och personlig är en fotobok som speglar ert gemensamma liv. I boken kan du välja ut bilder från de finaste minnena som du och din partner har tillsammans.

5. En dag på SPA

Finns det ett bättre sätt koppla av efter månader av bröllopsbestyr och landa i det nya livet som gifta än att gå på SPA tillsammans? Skäm bort din nyblivna äkta hälft med en lyxig dag på någon spaanläggning ni gillar.

I samarbete med

.
Powered by Labrador CMS