Tips på bra vinster att dela ut efter tipsoromenad på bröllop

En tipspromenad och liknande tävlingar kan vara ett mycket uppskattat moment för gästerna under ett bröllop. Men vad ska man ge som pris till de som vinner? Här hittar du tips på bra vinster att dela ut på bröllop! 

Tips på vinster att ge efter tävlingar på bröllop!

Ett bröllop innehåller ofta en vigsel, en middag med tillhörande fest. Men under dagen eller bröllopshelgen kan det vara roligt med några lekfulla instick för gästerna, som till exempel ett bröllopsbingo eller en tipspromenad

Roligt med bröllopsbingo eller en tipspromenad under bröllop 

En liten tävling som ett bröllopsbingo eller en tipspromenad med frågor om brudparet kan vara riktigt roligt – och ett bra sätt att fördriva tid mellan vigseln och bröllopsfesten. 

Pris att dela ut efter tävling 

Kanske vill man ha ett pris till den eller de som vinner tävlingen. Det finns många alternativ på bra vinster att dela ut – i Bröllopstorgets forum – i trådarna "Tipsrunda-vinst?" och "Tips på bra priser till vinnarna i tipspromenad?" har flera bra tips på vinster listats. Spana in dem nedan! 

Tips på bra vinster att dela ut under bröllop 

  • "2 biobiljetter funkar ju alltid!"
  • "Vi ska ha en utslagsfråga i slutet, man ska gissa hur många godisar det är i en burk. den som vinner får hela burken med godis."
  • "Jag tycker det är trevligt med vinster som kan hämtas ut senare, t ex att man vinner ett presentkort på te/brunch/lunch/middag hos brudparet - alternativt att "vinsten" blir att bjuda brudparet på något av ovannämnda!"
  • "Skumpa till 1:a pris, liten skumpa i 2:a pris och en kexchoklad i 3:e. Eller finare chokladaskar."
  • "En donation till olika välgörande enda mål och godis till barnen."
  • "Vi hade bröllopsbingo med 4 priser. De fick välja mellan After Eight, Reisen och Twist. Vi ville inte ha någon alkohol som pris eftersom det var en del ungdomar på festen."
  • "Vi har köpt ett brädspel (vi är tokiga i att hålla spelkvällar) En färdig kakmix så att de kan bjuda hem oss på fika Taco-produkter tex krydda, salsa, nachos så de kan bjuda hem oss på tacokväll. Våra kompisar bjuder gärna in sig till oss men denna gången är det vår tur att bjuda in oss. Tror alla kan ta det med lite humor."
  • "Jag var på bröllop i somras då priset var att man skulle bjuda brudparet på middag. De som vann blev lite besvikna kanske, tror jag men det var en rolig grej."
  • "Vi hade en liten "hink" med godis som pris till vinnarna av tipspromenaden. Vi köpte det i en godisaffär där de gjorde i ordning ett litet arrangemang med olika sorters godis i en liten "hink", blev jättebra. De som vann var mina syskonbarn på 4 respektive 8 år och de blev jättenöjda."
  • "Jag har varit på flera bröllop där vinnarna fick tex bjuda brudparet på middag, och vi hade det också. Man kan även ha teman, tex bjuda brudparet på en kulturhändelse eller ett sportevenemang." 

Lästips: 

Tips på hotell för bröllopsnatt i Stockholm

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort

Rosa brudtärneklänningar – tips på klänningar till bröllop

Grön brudtärneklänning – 13 tips till bröllopet 

Brudtärna – 10 uppgifter hen förväntas göra på bröllopet

Planera möhippa: lekar, tips & aktiviteter – stor guide

Frågelek till brudparet - här är 10 klockrena frågor

Powered by Labrador CMS