Sofia Richie och Elliot Grainges exklusiva bröllop i södra Frankrike

Lionel Richies yngsta dotter, Sofia, har gift sig. Med ett lyxigt och tidlöst bröllop i Antibes, Frankrike, sa makarna Sofia Richie och Elliot Grainge ja till varandra. Se bilder och videos från bröllopet här.

Sofia Richie och Elliot Grainge.
Sofia Richie och Elliot Grainge har gift sig på Franska Rivieran.

Modellen och sociala medieprofilen Sofia född 24 augusti 1998, dotter till Lionel Richie och Diane Alexander, är modell och sociala medieprofil. 2021 bekräftades det att modellen dejtade musikchefen Elliot Grainge.

Vem är Sofia Richies make Elliot Grainge?

Elliot Grainge, född 6 november 1993, är Lucian Grainges äldsta son. Lucian är vd för Universal Music Group och har blivit utnämnd som den mäktigaste personen i musikindustrin.

Elliot är grundare och vd för skivbolaget 10K Projects.

Sofia och Elliots kärlekshistoria

Sofia Richie och Elliot Grainge träffades redan som barn då deras fäder varit vänner sedan en lång tid tillbaka. Parets kärleksrelation bekräftades i april 2021 efter att Sofia publicerat en bild på dem tillsammans. Ett år senare gick Elliot ner på ett knä och friade till Sofia – som sa ja.

Ett år efter förlovningen blev Sofia Richie och Elliot Grainge blev äkta makar.

Lyxigt bröllop på Hotel du Cap-Eden-Roc

Under en vecka firades kärleken mellan Sofia och Elliot på Hotel du Cap-Eden-Roc på Franska Rivieran. På det lyxiga och populära hotellet beläget i Antibes, Frankrike, bodde brudparets gäster under bröllopsveckan och den 22 april 2023 fick Sofia Richie och Elliot Grainge äntligen säga ja till varandra.

Sofia Richies brudklänning – signerad Chanel

Sofia Richie bar en fantastisk spetsskapelse i halterneck-modell med ett långt följsamt släp. I handen höll Sofia Richie en brudbukett med liljekonvaljer.

Under bröllopsfesten bar hon en kort klänning inspirerad av Claudia Schiffer.

Samtliga klänningar som Sofia bar på repetitionsmiddagen dagen innan bröllopet, på bröllopsceremonin och på efterfesten var skapade tillsammans med lyxiga varumärket Chanel.

Tidningen Vouge gjorde ett exklusivt reportage med Sofia Richie inför bröllopet där hon visade upp sina klänningar inför den stora dagen.

Hår och smink på bröllopsdagen

Sofias hår var uppsatt i en stram knut, för att sedan släppas ned till en istället stram hästsvans under kvällens gång. Brudslöjan var dekorerad med regndropps-liknande dekorationer som bidrog till en vackert glittrande effekt i solskenet.

Makeupartisten Pati Dubroff stod för Sofia Richies smink under bröllopshelgen. Enlig henne handlade sminket till stor del om att vara naturligt och solkysst. I en video på Tiktok visade Dubroff samtliga produkter som hon använde på Richie.

Kända gäster på Sofia Richies bröllop

Förutom familjen Richie och Grainge, befann det sig en hel del kända gäster på bröllopet. Paris Hilton och Cameron Diaz var några av gästerna på plats i Antibes.

Powered by Labrador CMS