Sanna och John Guidettis bröllop – romantiskt, känslofyllt och somrigt

Kärleksparet Sanna och John träffades redan när de var tolv år gamla. Femton år senare sade de "Ja" till varandra under ett vackert bröllop med romantisk och lantlig stil ett stenkast utanför Stockholm. Vi har samlat all information om bröllopet här.

John och Sanna Guidetti gifte sig under ett vackert bröllop på svenska landsbygden
John och Sanna Guidetti gifte sig under ett vackert bröllop på svenska landsbygden.

Det var under sommaren 2019 som influencern Sanna Guidetti äntligen gifte sig med sin stora kärlek, fotbollsspelaren John Guidetti. De träffades redan som tolvåringar och blev ett par när de var sjutton.

Temat var romantiskt, festligt och lantligt och bland gästerna fanns bland annat barnen Mason och Nellie, samt makarna Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf, som båda stod bakom bröllopsparet under vigseln.

Sanna och John Guidettis bröllop

Den 15 juni 2019 ägde bröllopet rum på Vidbynäs Herrgård i Bålsta, strax utanför Stockholm. Festligheterna fortgick en hel helg som inleddes med en grillkväll ute i solen.

Guidettis first look

Innan vigseln möttes paret upp på en idyllisk grusväg och för att se varandra första gången i sina bröllopskläder. John föll direkt i gråt när han vände sig om och fick syn på Sanna.

Sanna Guidettis bröllopsklänning

Dagen innan vigseln hade Sanna på sig en härlig paljettklänning i en krämvit färg med långa och vida ärmar. John hade på sig en grå kostym och vit skjorta.

Under själva vigseln hade Sanna på sig en långärmad och v-ringad klänning i mönstrad tyll. Klänningen var romantisk och avslappnad, perfekt för ett bröllop utomhus under svenska sommaren. John hade på sig en blå kostym med vit skjorta och beige slips.

Sanna och Johns bröllopsfest

Efter vigseln fortsatte bröllopsdagen med stor fest. Alla nära och kära firade de nya makarna med musik och dans natten lång.

Hur mycket kostade Sanna och Johns bröllop?

I ett avsnitt i podcasten Högt i tak som Sanna har tillsammans med vännen Rosanna Charles avslöjar hon det tänkta priset på helgen, och vad allt hamnade på i slutändan.

Kalaset gick på cirka en halv miljon kronor, vilket Sanna påstår beror på summan de la på att få dit olika artister. En av dem som var där och uppträdde var Frida Green med låten "Johnny G".

Sanna och John Guidetti – bröllopsvideo

Helgen i juni 2019 som gick i kärlekens fångades självklart på film. På sin Youtube har Sanna Guidetti delat med sig av en femton minuter lång video som visar parets stora helg från början till slut.

Powered by Labrador CMS