Sanna Jörnvik och JLC-Carl Déman har gift sig – elegant och familjärt bröllop i Spanien

Sanna Jörnvik och Carl Déman har sagt ja till varandra. Bröllopet ägde rum i den sydeuropeiska värmen i spanska staden Altea. Vi har samlat allt om parets magiska bröllopsdag här.

Carl Déman och Sanna Jörnvik har gift sig.
Carl Déman och Sanna Jörnvik har gift sig.

Influencer-paret Carl Déman och Sanna Jörnvik har gift sig. Déman, som är en del av Youtube-trion JLC med Jonas Fagerström och Lucas Simonsson, fann kärleken i Jörnvik 2017. Under sensommaren 2020 valde Carl att gå ner på ett knä och fria till sin Sanna – som sa ja.

Sanna Jörnvik var då gravid med parets första barn, en son som föddes i december samma år.

Carl Déman: Bröllop

Tre år efter förlovningen gick parets bröllopsdrömmar i uppfyllelse och Carl fick sin Sanna. Bröllopet ägde rum i den spanska staden Altea, som ligger i den östra delen av landet.

Bruden Sanna Jörnvik delade delar från parets ljuvliga på Instagram.

Sanna Jörnviks bröllopsklänning

Dagen innan bröllopet, under repetitionsmiddagen, bar Sanna en klänning i kortare modell från märket Rotate med tredimensionellt blommigt mönster. På fötterna bar hon ett par vita klackskor från Jimmy Choo, modellen heter "Avaline" och har blivit en brudklassiker. Håret var uppsatt i en stram knut.

Under vigseln bar Jörnvik en axelbandslös klänning i en figurnära modell och med markerad midja. Klänningen följdes med långt och dramatiskt släp. Håret var utsläppt och lätt vågigt och kompletterades med en enkel brudslöja.

Till bröllopsmiddagen, bar bruden en lång klänning med lätt släp och markerade axlar dekorerad med strass och pärlor.

Powered by Labrador CMS