Bröllop

Ringtrender för 2019

Även om ”diamonds are forever”, så kan trenderna skifta när det kommer till design, metaller och annorlunda detaljer. I år går vi bland annat i Meghan Markles fotspår, och har en förkärlek för asymmetrisk design och nytänkande utsmyckningar. 

Ringtrender
Ringtrender

Här är vår trendspaning för 2019!

Annorlunda slipningar

Päronformad, oval och kuddslipning – kända namn som Priyanka Chopra, Cardi B, Karlie Kloss och Hailey Bieber har alla valt annorlunda slipning på sina ringar, och vi tror att vi kommer att fortsätta att se fler icke-runda ringar under 2019.

Unika detaljer

Oval slipning
Oval slipning

It’s all in the details! Satsa på en vacker detalj på en annars klassisk ring, för att göra den unik och personlig. Diamantbeströdda klor, eller varför inte en gömd diamant på insidan av ringen som representerar något speciellt för er.

Rött guld

Små diamanter på ringens klor
Små diamanter på ringens klor

Meghan Markles magnifika förlovningsring i rött guld med tre stenar satte verkligen den varma metallen på kartan igen. Från att ha varit vitt guld som har dominerat de senaste åren, har rött guld återtagit sin plats på trendlistorna.

Ringförstärkare

Klassisk sidostensring i rött guld
Klassisk sidostensring i rött guld

Så kallade ”ring enhancers” (översatt ”ringförstärkare”) och vigselringar som är formade som en liten pil eller båge för att accentuera vigselringens diamant har blivit riktigt populärt – och vi förstår varför. Vem skulle inte vilja få ut det mesta av sina fina ringar?

Utmärkande halos

Vacker kombination där den undre ringen förstärker den övre
Vacker kombination där den undre ringen förstärker den övre

En haloring är en klassiker som alltid kommer vara på tapeten. Nu har vi dock börjat se halos med mer utmärkande och unik design, istället för den traditionella kransen.

Asymmetrisk design

Haloring i modern tappning
Haloring i modern tappning

Att kunna utforma sin egen ring gör att fantasin bara sätter gränser för hur de kan se ut. Ur detta har trenden med asymmetriska ringar vuxit. Cool, nytänkande design som garanterat gör din ring unik.

Bildkälla: theknot.com

Asymmetrisk ring i vitguld
Asymmetrisk ring i vitguld
Powered by Labrador CMS