Bröllop

Kopiera dukningen – 6 trendiga bröllopsdukningar 2021

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Är det snart dags för bröllop? Oavsett vad för typ av bröllop det handlar om har vi koll på hur du dukar inför bröllopsmiddagen. Här tipsar vi om trendiga bröllopsdukningar!

Trender kommer och går och vissa kommer tillbaka. Bröllopstorget har samlat ihop några av de trender vi kan förvänta oss möta när vi sätter oss vid bords på bröllopen 2021. Kolla in vår inspiration och “kopiera dukningen” med oss!

Mindre ceremonier, mer natur 

Människor har ett behov av att känna naturen nu mer än någonsin och vi kommer se fler detaljer som påminner om naturen i dekorationerna men även fler utomhusbröllop. Allt fler bröllopspar vill ta vara på solljuset, ha öppna ytor och obegränsat med frisk luft. Under året kan vi behöva fortsätta tänka på avståndet mellan varandra så vad passar inte bättre då än att flytta bröllopet utomhus.

Gör “fel” med mening

Det är inte bara brudtärneklänningarna som gärna får vara annorlunda – det gäller även borden. Ett roligt och detaljrikt inslag vi hoppas att få se mer av framöver är bord med dukningar som inte matchar med varandra. Använd blandat med dekorationer och porslin eller ge alla borden ett eget tema. 2021 är även året då vi ska våga vara omoderna; vad använda de äldre generationerna för dukar, porslin och glas?

Färg är det nya vita

Förbered dig på att mötas av djärva, färgglada paletter och varma toner som har siktet inställt på att ge den traditionella elfenben-paletten ett värdigt motstånd. Under året kan vi förvänta oss fräscha färginslag, kreativa paletter, färgkollisioner och blandade tryck. Det har varit en lång och mörk period för många nu så vi håller gärna stilen lätt, ljus och glad.

Årets färg(er) 2021

Pantone är färginstitutet som i över tjugo år har utsett årets färg – en kulör som ofta har kommit att bli trendsättande. I år valdes två färger, vilket bara har hänt en gång tidigare: Ultimate Gray och Illuminating. Det är två självständiga färger som symboliserar hur olika element kan stötta och lyfta varandra. Färgerna beskrivs som “ett färgäktenskap som förmedlar ett budskap om styrka och hoppfullhet”.

Foto: Pantone.com

Illuminating är en nyans av gult som är en ljus, varm och glad kulör som påminner om soliga dagar. Ultimate gray är en mjuk och grå basfärg som symboliserar en stabil grund och som ska påminna om naturen och strandstenar som står sig “for better or for worst”.

Bröllopsdukning 2021: Ljust och fräscht med gråa toner

balbabla

Bröllopsdukning 2021: 50 nyanser av grön

Bröllopsdukning 2021: Rosa och guld

Bröllopsdukning 2021: Blått och somrigt

Bröllopsdukning 2021: Intim med inslag av natur

Bröllopsdukning 2021: Simpelt och smakfullt

Mer:

Så lyckas ni med hemmabröllopet

Varma lyckoönskningar till brudparet och 10 andra fraser att skriva

Bildkälla: Lanty/Unsplash.com

Powered by Labrador CMS