Köpa bröllopsklänning med liten budget? Våra bästa tips 2021

Bildkälla: Poliakov Oleksandr/Shutterstock.com
Bildkälla: Poliakov Oleksandr/Shutterstock.com

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Du har hittat den rätte så nu är det dags att hitta den rätta! Vi pratar såklart om din bröllopsklänning. Modeåret 2021 bjuder på en hel del vackra kreationer. Här får du prisvärda tips som passar just din budget!

Det är dags för din stora dag och självklart vill du känna dig som en prinsessa. Men nog finns det roligare saker att lägga pengar på än en klänning till bröllopet? Du ska ju (förhoppningsvis) bara använda den en gång. Här tipsar vi om vackra klänningar som du inte behöver tömma sparkontot för att ha råd med.

Bröllopsklänning budget 2021: Spets

Vit spets är ett vanligt inslag på en brudklänning. Just den här klänningen är täckt av spetsklädd mesh och ger dig en lång och slank silhuett. Du hittar den här för 1 499 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Bohemisk

Vacker brodyr och ärmar som fladdrar i vinden – mer bohemiskt än så här blir det inte. En underbar klänning för dig som gillar en mer romantisk stil. Här hittar du den för 1 169 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Klassisk

Den perfekta klänningen för dig som vill vara en klassisk brud. Den är gjord i mjuk siden och har en vackert släp. Här hittar du den för 1 169 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Glitter

Glitter och glamour för dig som gillar lyx. I den här klänningen kommer du känna dig som en grekisk gudinna. Den blir din för 899 kr här!

Bröllopsklänning budget 2021: Midjeband

Vacker bröllopsklänning med spets och fina detaljer. Satinbandet i midjan ger den en mer romantisk touch. Här hittar du den för 1 399 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Mönstrad

Vem har sagt att en bröllopsklänning måste vara enfärgad? Med den här mönstrade omlottklänningen kommer du känna dig både unik och vacker. Den blir din för 499 kr här!

Bröllopsklänning budget 2021: Flirtig

Vill du ha en romantisk klänning i spets men ändå visa bara ben? Då har du hittat rätt! Den här klänningen är klassiskt vacker och flirtig på samma gång. Här hittar du den för 899 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Avslappnad

En brudklänning behöver inte vara strikt och prinsesslik. Gillar du en lite rockigare stil passar den här klänningen dig – rocka till looken med ett par coola boots. Här hittar du klänningen för 499 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Off shoulder

Bara axlar är alltid snyggt. Den här klänningen har dessutom en hög slits längs ena benet så den passar dig som gillar att visa lite hud. Här finns den för bara 499 kr!

Bröllopsklänning budget 2021: Halterneck

En lite kortare klänningsmodell som ger dig en fin silhuett. Även om du visar mycket hud ger halterneck kragen dig en påklädd känsla. Den blir din för bara 549 kr här!

Mer:

8 drömlika bröllopsklänningar från Ida Sjöstedt

Bröllopsklänningar för gästen: Inspiration, tips och idéer

Bildkälla: Poliakov Oleksandr/Shutterstock.com

Powered by Labrador CMS