Bröllop

Konstigaste och roligaste kommentarerna inför bröllopet – enligt läsarna

Att planera bröllop tar tid, och ofta hinner man höra en del lustiga saker från folk i ens närhet. Kanske är det en familjemedlem som inte vill komma på ens stora dag eller så är det ett butiksbiträde som är otrevlig. Här har vi samlat Bröllopstorgets medlemmars upplevelser av konstiga och roliga kommentarer.

Wedding Goals
Wedding Goals

Att planera bröllop tar tid, och ofta hinner man höra en del lustiga saker från folk i ens närhet. Kanske är det en familjemedlem som inte vill komma på ens stora dag eller så är det ett butiksbiträde som är otrevlig. Här har vi samlat Bröllopstorgets medlemmars upplevelser av konstiga och roliga kommentarer.

Mrs. 170307: ”Min man är engelsman och jag skrattar fortfarande åt honom när jag tänker på bröllopstårtan. Vi funderade lite löst på ett upplägg för festen och jag sa att det tar nog en halv timme / 45 minuter att skära och äta tårtan. Då stirrar han på mig och säger:

”Äta tårtan?! Vad då, äta tårtan?!”

”Ja”, säger jag, ”vad har du tänkt att göra med den då?”

”Tårtan tar man med sig hem! Var och en får en bit som de äter när de kommer hem, men inte på festen!”

Våra gäster fick naturligtvis äta tårtan på plats men även andra engelsmän var lite konfunderade.”

Kela81: ”Jag fick en kommentar av min lillasyster (8 år) när vi skickat ut inbjudningarna (i slutet av mars, bröllopet är i augusti). Hon skulle börja packa på en gång… Varpå jag säger att hon nog kan vänta lite, bröllopet är inte förrän i slutet av sommarlovet. Syster-VA???? Guuuuuud va fräckt!!!! Skicka ut kort om man inte tänker ha kalaset nu på en gång.”

Gota: ”När jag meddelade att vi skulle gifta oss sa min ingifte farbror:

Med din pojkvän alltså? Han som var här?

Saken är den att vi har varit tillsammans i 7 år – vissa fattar sent!”

Maljor: ”När jag ringde runt till olika fotografer och fråga över deras paket och priser osv så frågade jag en fotograf vad hon tog för skivan med fotona. Då skrattade hon åt mig och snäste sedan att det hade vi ändå inte råd med så det så?! Vad vet hon om vad vi har råd med?

Yllo: ”I bröllopsbutik nr 1: ”Lilla vän, här är de klänningar som du har råd med. Titta inte på dom där för dom är för dyra för dig” Säger expediten och tar ett bestämt tag i min arm och leder mig till klänningar med 70% rabatt.”

Anonym: ”Min väninna gifte sig för en tid sedan och hade en fantastiskt charmig präst som hade många bra kommentarer. Strax innan väninnan och brudgummen går in säger han även ”Ni ska inte vara nervösa, jag har gjort det här så många gånger innan” följt av ”en gång svimmade nästan brudgummen innan dörrarna öppnades, men jag förvillade honom med att trolla fram en 5-krona ur näsan på honom. X, hur har du det? bra hoppas jag för jag har glömt växelmynt i bilen idag.”

Thalia­82: ”Varken jag eller m2b använder speciellt mycket smycken, och vi ville ha extremt enkla förlovningsringar. Släta, smala, knappt 2 mm breda. minst hälften av alla i min ålder (20-25 år) har sagt nåt i stil med ”vilken liten ring! är han alltid så där snål?”. Några har till och med sagt att om jag hade varit deras flickvän hade jag minsann fått en riktig ring.

Jag känner mig jätteledsen när jag får höra sådant. vi valde ringarna tillsammans, och det var de här vi tyckte bäst om. Visst, vi pluggade båda när vi köpte dem så ingen av oss var speciellt rik, men det var inte avgörande för att vi skulle välja just de här ringarna.”

Lainan: ”Vi hyrde en lokal att ha vårt bröllop i och fick därmed stå för all städning mm själva. Nyckeln skulle lämnas vid 12 tiden. Våra snälla föräldrar städade allting, så att vi slapp. Hur som helst, på kvällen dagen efter ringer mannen som har hand om lokalen min man och frågar vad vi har använt för medel när vi skurat golven – de är nämligen väldigt klibbiga. Ringer våra föräldrar som svarar att de endast har använt vatten. Mycket märkligt. De åker i alla fall ner där för att kolla och upptäcker att ja, golvet är otroligt klibbigt, man får nästan ta i för att foten ska lossna från golvet. Efter många om och men kommer de fram till orsaken… På bröllopsnatten hade våra föräldrar och serveringspersonal börjat förbereda städningen och min far hade som uppgift att hälla all överbliven dryck från glas och flaskor i skurhinken. Dagen efter tycker svärfar att det var ju nimmt att någon redan fyllt upp skurhinken med vatten och börjar därför skura golven… Inte konstigt att det blev sjukt klibbigt, det innehöll ju bara läsk, cider, vin, sprit osv.”

Fler upplevelser kan du läsa om i det här forumet.

Elvira Nordström, 21, från Älvsbyn fick en chock när hon skulle framkalla sina semesterbilder från Byron Bay i Australien. Istället för foton från resan fick hon Chris Hemsworths privata bilder från Miley Cyrus och Liam Hemsworths hemliga bröllop.

Powered by Labrador CMS