Bröllop

Hett tips till bruden – åk på soloresa innan bröllopet

Att vara förlovad kan kännas som ett heltidsjobb - bröllopsplanering, möhippa, välja klänning, titta på ringar och läsa artiklar på Bröllopstorget. Det du behöver innan själva bröllopet faktiskt äger rum är att åka på en så kallad soloresa.   

Hett Tips Till Bruden – åk På Soloresa Innan Bröllopet
Hett Tips Till Bruden – åk På Soloresa Innan Bröllopet

Att vara förlovad kan kännas som ett heltidsjobb – bröllopsplanering, möhippa, välja klänning, titta på ringar och läsa artiklar på Bröllopstorget. Det du behöver innan själva bröllopet faktiskt äger rum är att åka på en så kallad soloresa.   

En soloresa i samband med bröllop handlar om att du ska få komma iväg och samla tankarna lite. Det är viktigt att du är utvilad och fylld med positiv energi innan bröllopsdagen. Är du hemma med din fästman fram till själva dagen blir det lätt att ni pratar bröllop, gäster och idéer utan uppehåll (vilket är fullt naturligt). För vissa kan det till slut bli för mycket. Det är då du bokar in din soloresa! 

Soloresan behöver inte betyda att du ska resa bort långt eller länge. Kanske tar du dig en helg hos några avlägsna släktingar som bor någon annanstans i landet? Eller åker till ett spa resort? Eller varför inte på ett yogaläger? Oavsett vad du väljer är det viktiga att du åker helt själv och lämnar fästman, familj och vänner bakom dig ett par dagar. Det kan kännas lite ensamt till en början men vi lovar dig att det kommer göra dig gott och du kommer längta ännu mer till festen med alla dina nära och kära!   

Sugen på att checka in på ett fint hotell i Stockholm, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors? Här är nordens bästa hotell enligt ny undersökning

Powered by Labrador CMS