En guide till att välja den perfekta bröllopsresan

Tips när ni ska välja resmål för er smekmånad.

Tips inför er smekmånad.
Var vill ni åka på bröllopsresa?

När allt vad bröllopsplanering, vigsel och bröllopsfest är överstökat så återstår den härliga smekmånadsresan där man kan koppla av och njuta på tu man hand. Många har kanske ett självklart resmål för bröllopsresan, men andra behöver fundera över detta länge. Här kommer några tips på vart ni kan spendera smekmånaden.

En smekmånad som passar er

Det viktigaste när ni planerar bröllopsresan är förstås att den passar er. Det måste inte vara en varm plats, det måste inte vara lyxigt och det måste inte vara utomlands. Är ni äventyrliga kanske en äventyrsresa passar er bättre. Tycker ni om att tälta så finns det inget som säger att ni inte kan tälta hela bröllopsresan. Det viktigaste är att det blir en destination, och aktiviteter, som ni gillar.

Smekmånad utomlands

Om ni vill ha en klassisk bröllopsresa med värme och sol så kanske Maldiverna, Bali, Mauritius eller Kroatien kan vara något. Eller varför inte Hawaii? En kryssning i medelhavet kan också passa bra om ni vill ha lyx, avkoppling och en del sol. Venedig kan också vara en bra idé om ni vill ha en romantisk resa, men hellre åka gondol och göra mysiga saker än att ligga på stranden.

Smekmånad i Sverige

En del väljer att spendera sin smekmånad i Sverige, och det fungerar förstås också alldeles utmärkt - oavsett om man vill ha lyx, äventyr, avkoppling, lugn och ro eller något helt annat. På sommaren kan man förstås även få en resa med värme, sol och bad.

Gotland

Gotland är ett populärt resmål i Sverige, vars stränder ofta jämförs med stränder utomlands under sommaren. Det finns även många fina resorter och andra platser i Sverige med långa strandstränder. Västkusten och Österlen, till exempel. Eller kanske Lappland för den som vill ha en äventyrsresa.

SPA-Hotell

Vill man ha lite lyx och avkoppling så kanske ett Spahotell kan vara något, där man kan ta det lugnt, få sköna behandlingar och äta goda middag. Eller varför inte hyra en mysig stuga någonstans och bara vara tillsammans?

Här finns egentligen oändliga möjligheter. Vill man ha lyx men samtidigt lugn och ro så kanske man kan hyra en lyxig villa med pool, jacuzzi och kanske till och med sjöutsikt och egen badplats?

Powered by Labrador CMS