Bröllop

Brudens 5 bästa Pinterest-konton

Letar du bra idéer till ditt kommande bröllop? Då är Pinterest en praktiskt taget oändlig källa till inspiration. Här är 5 konton du inte får missa.

Inspo

Letar du bra idéer till ditt kommande bröllop? Då är Pinterest en praktiskt taget oändlig källa till inspiration. Här är 5 konton du inte får missa.

1. Ruffled 
Med 14 000 pins och 3,8 miljoner följare är det här New York-baserade bröllopsbolaget en Pinterest-favorit. Här hittar du allt från gör-det-själv-projekt och underklädestips för bröllopsnatten till inspiration för högtidsbröllop – kanske lockar ett cinco de mayo-bröllop?

2. The Bridal Guide
På The Bridal Guide hittar du i stort sett allt som har med bröllop att göra – deras bröllopklänningsmapp med över 8000 pins är värd att slänga ett extra öga på.

3. The Lane 
The Lane sitter inte på samma antal pins som The Bridal Guide men har en skarpare stil. Här hittar du bland annat teman som ”Bohemian bride”, ”Gypsy Bride” och ”Island Bride”. Vilken mapp du än rotar i är det bara att förbereda dig på att verkligheten troligtvis kommer att bli mindre bildskön.

4. Green Bride Guide 
Vad sägs om att styra upp ett ekobröllop? På Green Bride Guide får du tips och inspiration som gör bröllopsdagen lika härlig för miljön som den blir för dig och din partner.

5. Snippet and Ink 
San Fransisco-baserade Snippet and Ink riktar sig till sofistikerade brudpar som tycker om sandstrandsbleka färger och prickiga flugor. Här hittar du inspiration för allt från inbjudningskorten till packningen inför smekmånaden.

Vill du ha mer inspo? Se vad du inte får missa på bröllopsfesten i videon nedanför:

Powered by Labrador CMS