Bröllop

Bröllopstrender sommar 2019

Bröllopssäsongen närmar sig med stormsteg, för att fullkomligt explodera i vår och sommar. Vi älskar ett klassiskt sommarbröllop, och tog därför en titt på hur trenderna ser ut inför den kommande säsongen. Jordnära toner och naturliga inslag dominerar tydligt, och vi är väldigt förtjusta i de marockanska influenserna som har hittat till bröllopsfesten. 

Sommartrender 2019

Rostiga toner

Grattis alla 70-tals älskare! Rost är definitivt säsongens ”it-färg”. En blandning av burgundy och orange skapar denna härliga nyans, som dessutom hänger samman med två andra stora trender; retrostyling och ökenvibbar.

Dramatiska blomsterarrangemang

Juliana Aragon Photography http://julianaaragonphoto.com/

Under 2019 sparar vi inte på blomsterkrutet och låter stora blomsterarrangemang och golv-till-tak-installationer ta plats. Låt er florist gå all in och skapa något alldeles unikt!

Maximalism

Jacy Hermes Photography http://jacyhermesphotography.com/

I kombination med ovan punkt, får gärna det mesta vara extra allt i sommar. Duka upp med färger och en blandning av texturer och blommor. Svårt att veta var du ska börja? Ta hjälp av en bröllopskoordinator som hjälper er att få till en sammanhängande stil.

Hatt

Adolfo Florentino http://www.adolfoflorentino.com/

Känns inte slöja som ”du”? Oroa dig inte! Bröllopssäsongen i år bjuder nämligen in till en ny huvudbonad: hatten! Pricken över i för alla boho-brudar där ute.

Marockanskt

Jordan Voth http://www.jordanvoth.com/

Förutom att vara en populär destination för smekmånad, så har marockanska influenser letat sig in i vigsel och fest. Nyckeldetaljer som hängande lyktor, kraftfulla textiler, inbjudande loungemiljöer, pampasgräs och sandiga toner tar oss till färgsprakande Marocko.

Sammet

Brittany Boote https://www.brittanyboote.com/

Sammet är verkligen här för att stanna. Lägg till ett elegant sammetsband runt din bukett, bär sammetspumps som brudskor, eller låt brudgummens smokingjacka vara i lyxig sammet.

Ost- och charktallrikar

Olivia Strohm Photography https://www.oliviastrohmphotography.com/

Slipp våndas över konflikten mellan dessert och bröllopstårta genom att servera en läcker ostbricka efter varmrätten innan tårtan. Eller varför inte bjuda på en frestande charktallrik till brudskålen? Dessa skapelser är fröjd både för ögat och smaklökarna, och har fått flytta in i bröllopsmenyerna under året.

Handmålade tårtor

Dearheart Photos http://www.dearheartphotos.com/

2019 är året då inte detaljer lämnas åt slumpen, och ingen trend illustrerar det bättre än de handmålade tårtorna! Blommor i vattenfärg och abstrakta konstverk; det här är verkligen sommarens sötaste trend!

Artikeln är baserad på denna via junebugweddings.com

The Gathering Season http://thegatheringseason.com/
Powered by Labrador CMS