9-årig bröllopsdag: Presenter till Linnebröllop

Tips på presenter när man varit gifta i 9 år.

Linnebröllop heter det när man varit gifta i 9 år
Linnebröllop heter det när man varit gifta i 9 år

Fira er 9-åriga bröllopsdag ordentligt, tänk inte att ni sparar firandet till nästa år bara för att det är 10-års jubileum då. Denna bröllopsdag är minst lika viktigt och ta vara på dagen tillsammans.

Fundera på vad ni gjort tidigare bröllopsdagar, kanske vill ni göra en repris av en annan bröllopsdag denna gång som ni tyckte extra mycket om att fira Önskar ni tips på vad ni kan göra för att fira så kommer här några ideér!

Varför heter det linnebröllop när man varit gifta i 9 år?

Linne kommer från Linblomman, en blå blomma som blommar på sensommaren. Eftersom blått symboliserar trofasthet, trygghet, kommunikation och lugn är det passande att linblomman är blå och det är precis detta som präglar ert äktenskap nu.

Presenter till linnebröllop som passar till temat

  • Inredning
  • Skjorta i linne
  • Hjärtformad värmekudde

Inredning som present till 9-årig bröllopsdag

Gå i affärer tillsammans och titta efter inredning till hemmet! Passa på att köpa fina dukar i linne material eller investera i ett par fina servetter i linne som du sen kan återanvända i flera år. Det är inte bara hållbart och miljövänligt att köpa linneservetter utan också otroligt vackert vid middagsbordet. Matcha med en vacker linneduk och ni kommer få ett vackert bord med fin dukning.

När ni ändå är på shoppingtur är det också att rekommendera att fortsätta följa temat och inhandla några fina kökshanddukar i linne, det ser mycket mer exklusivt ut än vanliga bomullshanddukar.

Ge en skjorta som present när ni firar linnebröllop

En utmärkt present när ni firar linnebröllop är såklart en linneskjorta! Det är så snyggt med en linneskjorta och dessutom är de väldigt hållbara. Visste du att en linneskjorta rekommenderas att ha sommartid för den hjälper till att hålla dig sval när det är varmt?

Värmekudde till 9-års bröllopsdag

Om din partner är en frusen person så kan en värmekudde med linnetyg vara en trevlig present. Värmekuddar finns i många olika former och utföranden men passande kanske kan vara att köpa en värmekudde som är formad som ett hjärta när ni firar bröllopsdag. En värmekudde är inte bara perfekt om man är frusen utan också användbar om man har ont någonstans och vill lindra smärtan med värme. En värmekudde värmer du enkelt i micron några minuter och sen har du en perfekt varm och go kudde.

Läs mer: Vilken bröllopsdag firar ni? Full lista

Powered by Labrador CMS