Bröllop

7 vackra platser i Europa för ditt drömbröllop

Har du funderat på att gifta dig utomlands men vet inte riktigt vart du ska styra skeppet? Vi listar 7 vackra platser runt om i Europa som hade varit perfekta för ditt drömbröllop.  

7 Vackra Platser I Europa För Ditt Drömbröllop

Har du funderat på att gifta dig utomlands men vet inte riktigt vart du ska styra skeppet? Vi listar 7 vackra platser runt om i Europa som hade varit perfekta för ditt drömbröllop.  

Villa Il Borgo – Toscana, Italien

Gift er i en gammal borg i hjärtat av Chianti i Toscana med utsikt över det fantastiska landskapet.  Här finns plats för 70-80 gäster och 24 pittoreska rum för gästerna att hyra. Läs mer och titta in bilderna här!

=””>

Castle Hotel Hohenstein – Ahorn, Tyskland

Mitt bland grönskande ängar och täta skogar bara några kilometer från Coburg hittar du ett sagoslott för fester, avkoppling och njutning. Castle Hohenstien är omgivet av en romantisk park med ett eget kapell från 13-talet och i dag finns här även ett litet personligt hotell för bröllopets gäster. Läs mer och titta på bilderna här!

Hertelendy Kastely Hotel – Kutas, Ungern

Hertelendy Kastely är ett magiskt slott som erbjuder stora festytor och vacker miljö. Här kan du boka ett bröllopspaket som innebär att du får hjälp med att anordna alla delar av bröllopet. Vigseln kan hållas på slottets vackra terrass eller i mitten av sjön på en pittoreskt liten ”ö”. Läs mer och titta på bilderna här!

Carmen de los Chapiteles – Granada, Spanien

Carmen de los Chapiteles erbjuder panoramautsikt över Granada i en magisk miljö. Trots dess läge i staden finns här stora prydnadsträdgårdar med fontäner, buskar och tropiska blommor. Det finns utrymme både inne och ute för ceremonier och mottagningar. Läs mer och titta på bilderna här!

 Næsbyholm Castle – Ringsted, Danmark

Næsbyholms slott är ett fantastiskt slott från 1500-talet och beboddes av kung Frederik IV. Idag är det den perfekta platsen för både små och stora bröllop. Läs mer och titta på bilder här!

Powered by Labrador CMS