Bröllop

6 trendiga bröllopsfrisyrer

Gillar du att följa trender och vill att det ska synas även på ditt bröllop? Hår, smink och klänning är ett sätt där du får utlopp för din personliga stil, och där du kan styla din bröllopslook så att den representerar dig själv så mycket som möjligt.

Bröllopsfrisyerer

I år har håraccessoarer gjort en riktig comeback, och i vår och sommar smyckar vi håret med både pärlor, scarfs, scrunchies och hårspännen.

Varför inte plocka in dessa trender i din bröllopsfrisyr?

Här är våra favoriter i butik just nu!

Alla produkter i artikeln är utvalda av Bröllopstorgets redaktion och länkas genom Apprl. 

Scarf

En scarf i håret passar både den bohemiska och klassiska bruden. Med en så kallad ”Scrunchie tail” fixar du looken både snabbt och enkelt!

Cremefärgad scrunchie tail, 69,90 kr, Glitter https://apprl.com/al/4iXA/

Hårspännen i massor

Du har säkert sett modeprofiler dekorera håret med olika typer av hårspännen – en trend som har blivit megastor våren 2019. Eftersom pärlor och bröllop länge har gått hand i hand, ser vi absolut ingen anledning till att inte ta med sig den trenden ner för altaret.

Diadem

Bildkälla: Pinterest

Varför krångla till det? Låt ett vackert statement-diadem göra jobbet, och låt resten av håret vara uppsatt. Perfekt för dig som tycker en tiara är för mycket.

Scrunchie

Diadem i plisserat tyg, 99 kr, Glitter https://apprl.com/al/4iXG/

Den gamla 90-talsklassikern pryder numera håret hos alla modemedvetna. Välj en ”Scrunchie” i ett lyxigare tyg för bröllopskänsla, och varför inte låta den vara ditt ”något blått”?

Budskap i strass

Scrunchie, 49,90 kr, Glitter https://apprl.com/al/4iXe/

De stora modehusen lanserade denna säsong hårspännen med strass. Dessa har anammats av budgetkedjor och kommer i flera olika budskap, och det är väl ingen hemlighet vilket ord vi föredrar?

Dekorationskam

En dekoationskam i håret är kanske inte direkt någon ny trend, och verkligen inget nytt när det kommer till bröllopsfrisyrer. Vi gillar däremot att det har kommit en del kaxigare varianter, som inte för tankarna till den ”prinsessiga” stilen vilket det ibland har en tendens att göra.

Hårspänne med strass, 79,90 kr, Glitter https://apprl.com/al/4iXb/
Dekorationskam med nät, 129 kr, Glitter https://apprl.com/al/4iXN/
Powered by Labrador CMS