4 fina detaljer till ett rustikt bröllop

Precis som med alla bröllop, så är det ofta detaljerna som räknas och som gästerna minns. Med enkla medel kan man få till rätt stämning och utsmyckning. Här är fyra fina detaljer som är ett måste på ett rustikt bröllop!

Rustikt Brollop
Rustikt Brollop

1. Massor av grönt!

Plocka in från tomten och skogen, och smycka allt ifrån borden, till entréer, på bord i lokalen och så vidare. Vill man inte ha en ”skogskänsla”, är Eucalyptus ett alternativ som både är prisvärt, hållbart och som dessutom doftar gott!

Foto: Alex Gukalov/Shutterstock.com
Foto: Alex Gukalov/Shutterstock.com

2. Stubbar

Underskatta aldrig en stubbe! Tillsammans med blommor, ljus och annan dekoration hamnar vi så långt ifrån skogshuggare man kan komma, och istället blir det ett rustikt och genuint inslag. Stubbar kan användas som allt ifrån bordsunderlägg till brickor och ljusstakar – fantasin sätter gränserna!

Foto: Alex Gukalov/Shutterstock.com
Foto: Alex Gukalov/Shutterstock.com

3. Ljusslingor

Ett bröllop med rustikt tema brukar kännetecknas av värme och mysig stämning. Detta skapas på ett enkelt sätt genom att dekorera med ljusslingor! I taket, runt träd, i burkar på borden, är ställen där en festlig slinga gärna får lysa upp. Köp på er ett gäng slingor billigt och återanvänd till jul!

Foto: Breslavtsev Oleg/Shutterstock.com
Foto: Breslavtsev Oleg/Shutterstock.com

4. Kransar

En trend som blivit stor de senaste åren är att dekorera taken och väggarna invändigt i festlokalen. Men till ett bröllop med rustikt tema kan det tyckas lite väl pampigt med blomprytt innertak, så satsa på fina, stora blomkransar istället! Antingen som kombinerad takkrona och ljuskällor, eller som enbart dekoration på en vägg till exempel. Blad, löv, kvistar eller blommor – kransar går att variera allt utifrån ert tema och stil!

Foto: Yanush868/Shutterstock.com
Foto: Yanush868/Shutterstock.com

Foto: VDB photos/Shutterstock.com, JKorotchenkova/Shutterstock.com

LÄS ÄVEN: 20 saker brudpar ska göra innan bröllopet

Att planera bröllop tar både mycket tid och energi. För att underlätta planeringen kan man anlita en bröllopskoordinator. Se i videon nedan vad en bröllopskoordinator kan kosta och gör.

Powered by Labrador CMS