Bröllop

11 bröllopsfilmer att drömma sig bort till

Letar du inspiration till ditt eget bröllop? Eller vill du kanske ha bevis på att det finns de som har mer bröllopspanik än du? Oavsett vad - här är tio bröllopsfilmer att drömma sig bort till.

11 Bröllopsfilmer Att Drömma Sig Bort Till

Letar du inspiration till ditt eget bröllop? Eller vill du kanske ha bevis på att det finns de som har mer bröllopspanik än du? Oavsett vad – här är tio bröllopsfilmer att drömma sig bort till.

The Wedding Singer (1998)
Filmen handlar om Robbie (Adam Sandler) som jobbar med att underhålla på bröllop. Han ska själv gifta sig men blir lämnad vid altaret och blir självklart helt knäckt. Robbie blir sedan ombedd att sjunga på sin vän Julias (Drew Barrymore) bröllop och det dröjer inte länge innan Robbie inser att han har börjat bli kär i Julia.

via GIPHY

Corpse Bride (2005)
Corpse Bride är en stop motion-animerad film i regi av Tim Burton och Mike Johnson. Historien utspelar sig i ett fiktivt viktorianskt England och handlar om en blyg brudgum som övar på sina löften inför en död ung kvinna. Plötsligt reser hon sig ur graven och tror att de båda nu är gifta med varandra.