10 kreativa sätt att fria på Alla hjärtans dag

Gör friandet på Alla hjärtans dag till en oförglömlig upplevelse med dessa romantiska idéer!

Man friar på alla hjärtans dag
Passa på att fria på årets med romantiska dag.

Den 14 februari är en av årets mest romantiska dagar, varför inte passa på att fria på alla hjärtans dag? Kanske vill du fria men vet inte hur du ska göra det, då har vi tips för dig!

10 sätt att fria på alla hjärtans dag

Vi ger dig tio kreativa och minnesvärda sätt att fria på Alla hjärtans dag, så att du och din älskade kan starta er framtid tillsammans på ett oförglömligt sätt.

En romantisk middag

Duka upp en fin middag hemma med tända ljus och fin dukning, gärna musik i bakgrunden. Eller välj en lugn restaurang med en mörk och romantisk atmosfär.

Fria med en ballongfest

Fyll ett hotellrum, eller ett rum hemma med massor av ballonger. Blanda guldballonger och ballonger med hjärtan. Fyll ut med rosenblad över sängen, en flaska bubbel och två glas och kanske en frukttallrik! Rummet ska ge en "Wow-känsla" så fort din partner öppnar dörren.

En resa till ett överraskningsdestination

Boka en resa för dig och din partner och fria på plats. Att få en överraskningsresa är bara det fantastiskt, så humöret lär säkerligen vara på topp redan från början!

En privat musikframträdande

Hyr in en artist eller en trubadur som spelar några sånger som en fin överraskning. I sista låten kan du själv sjunga med och fria på det sättet, eller om du låter musikern ge dig ett intro och du frågar om din partner vill gifta sig med dig.

En spännande aktivitet som t.ex. fallskärmshopp

Är din partner äventyrssökande kan det vara kul att göra något extremt tokigt som att hoppa fallskärm tillsammans. Definitivt ett minne för livet!

En privat picknick i parken

Om vädret tillåter kan man förbereda en picknick. Packa med en stor mjuk filt, något gott att dricka, frukt och tapas eller annan plockmat. Berätta fina minnen för att få till en fin stämning och avsluta med att fria.

En överraskning på arbetet/skolan

Hämta din partner direkt från jobbet och ta hen till en speciell plats, restaurang, strand eller liknande och fria där. Det kommer vara nervkittlande att inte veta vad som ska hända, och så otippat att bli hämtat direkt från jobbet.

En fotografering på en speciell plats

Styr upp en familjefotografering eller en fotografering för dig och din partner. Självklart väljer du en fin utsikt eller en plats som är vacker, eller speciell för er två. En fotograf börjar ta generella bilder och därefter kan man gå ner på knä, och då får man också allt på bild!

En lugn kväll med stjärnor

Man behöver inte konstra till saker och ting. Titta på stjärnorna, prata minnen och förklara varför du vill gifta dig med din partner.

En hemligt arrangemang med nära vänner och familj

Fixa en hemlig liten fest så att du kan fria inför familj och vänner. En stor överraskning och en rolig fest efteråt för att fira (för vi hoppas självklart det blir ett JA).

Läs mer

Powered by Labrador CMS