Publicerad 18 April 2018

Fotograf:

Inspireras av Viktor&Rolf Mariage S/S19

Det exklusiva modehuset Viktor&Rolf är kända för sin eleganta, feminina design, och inte minst för sina bröllopskreationer... och den senaste i raden gör oss definitivt inte besvikna! 
Viktor&Rolf är ett avantgarde lyx-modehus, som grundades 1993 av holländska designerna Viktor Horsting och Rolf Snoeren efter att de båda tagit examen vid Arnhem Academy of Art and Design. Förutom fantastisk Haute Couture och genomgående glamourösa runway-kollektioner, är de starkt förknippade med parfym och storsäljaren “Flowerbomb”.

Bröllopskollektionen “Mariage” för vår och sommar 2019 består av vågade och slående silluetter, där skulpturella kreationer dekorerade med fina broderier och signaturelement för modehuset som tyll, ikoniska rosette, patchwork och feminina blommotiv. Kollektionen är helt enkelt ett typiskt Viktor & Rolf-statement i form av lyxiga brudkläder!

Visst är säkert dessa pjäser en hel del utanför många brudars budget – men inspireras kan man alltid! Kolla in de fantastiska kreationerna nedan:

image005

image016

image018

image019

image020

image023
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll