Publicerad 30 May 2017

Fotograf:

Bröllopstal – här 6 succéer som inspirerar

Alla minns bröllopstalen – oavsett om de är en succé eller om det inte riktigt gick som de skulle. Här är sex tal som sticker ut och som blivit hyllade av både bröllopsgäster och på sociala medier.
Ett bra bröllopstal blir ihågkommet länge. Men det är en konst att lyckas. Det ska vara lagom långt, fängslande, roligt för alla och inte för internt. 

Vissa gäster, till exempel brudtärnor, brudparets föräldrar och bestmens, förväntas hålla tal. Genom åren har många övergivit det klassiska talet och väljer i stället sjunga en sång eller framföra ett spex.

Här är några som har gjort det riktigt bra och som kanske kan inspirera inför sommarens bröllop.

De här brudtärnorna kan inte sjunga, men ingen ta ta i från dem deras inlevelse och hängivenhet – och talet är verkligen en succé.


Att brudgummen håller tal är inget krav, men inte onödigt. Tom Fletcher, en brittik musiker, gör det på ett  riktigt, riktigt underhållande sätt! Dessutom får alla gästerna en personlig hälsning.


Den som har sett Jimmy Fallons ”Slow Jam the news” förstår var det här paret har fått sin inspiration ifrån. 


Den här brudgummens best man lyckas med det mesta: ett personligt tal med massa humor! 


Man kan säga att prins Daniel satte en trend när han höll tal till kronprinsessan Victoria. Sedan dess har det blivit allt vanligare att brudgummen håller ett tal till sin nyblivna make/maka. Och talet, som blev hyllat av flera vett- och etikettexperter, är redan en klassiker.


Även när talet inte går som det ska kan det bli riktigt lyckat!

Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll