Publicerad 17 May 2017

Fotograf:

De här fotona vill du inte missa på ditt bröllop

Bröllopsfotografierna kommer troligtvis vara något ni stoltserar med resten av livet. Här är bilderna som du ska se till att fotografen absolut inte glömmer att ta!
Din nyblivna make/maka – så klart

Foto: Tom Pumford/Unsplash

Bröllopets kanske viktigaste bild! Se till att fotografen lägger mycket tid på ert bröllopsporträtt. Om ni har specifika önskemål kring hur eller var bilderna ska tas, gå igenom det innan.


Familjen

Foto: Sweet Ice Cream Photography/Unsplash

Samla alla föräldrar och syskon, oavsett om det är halvsyskon, styvföräldrar eller om familjen har utökats med nya partners och deras barn. Ett bröllop är en stor dag för alla familjemedlemmar och den här bilden kommer betyda mycket för flera personer i många år framöver.


Spontana partybilder

Foto: Omar Lopez/Unsplash

Porträtt i alla ära, men se till att ha en fotograf på plats som kan ta bilder under festen, där gästerna inte är uppställda och medvetna om kameran. Spontana partybilder kan verkligen visa hur kul ni hade den här kvällen.


Officianten

Foto: Annie Spratt/Unsplash

Ni kommer minnas den som vigde er lika väl som ni kommer att minnas bröllopsfesten. Många får ett band till sin officiant en lång tid framöver och ser gärna att denna person är delaktig vid flera andra högtider i livet framöver.


Dina far– och morföräldrar

Foto: Cristian Newman/Unsplash

Ett barnbarns lycka är guld värd för de flesta far– och morföräldrar. Kanske ligger det en stor ansträngning bakom deras närvaro på festen. Passa på att ta fina porträtt på dem under denna glada dag – det kommer betyda mycket den dagen de inte längre är i livet.


Alla bröllopsgäster

Foto: Sweet Ice Cream Photography

Hur ofta är alla dina gymnasiekompisar samlade? Med dina föräldrar och barndomskompisar? Och hela släkten? Det här är ett unik tillfälle – se till att föreviga det på ett foto. 
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll