Publicerad 16 May 2017

Fotograf:

Anna bar förlovningsringen runt halsen i ett år – utan att veta om det

När de firade ett år tillsammans gav Terry sin flickvän Anna ett halsband. Hon hade det på sig varje dag, helt ovetandes om vad han gömt inuti smycket.
En australisk kvinna vid namn Anna fick sig en rejäl överraskning när hon och hennes pojkvän Terry var på semester i Skottland.

I en film som Terry publicerat på Youtube får man se hur han skapar ett halsband som han sedan ger till Anna när de firar ett år tillsammans.

Filmen fortsätter och med hjälp av bilder får man se hur Anna bär halsbandet varje dag, utan en aning om vad Terry gömt inuti smycket.

Ett och ett halvt år senare besöker Terry och Anna en grotta i Skottland, ett ställe de länge velat åka till tillsammans.

Terry frågar då om han kan låna Annas halsband och ta ett fint foto av det inuti grottan. Medan Anna står lite längre in i grottan sätter Terry upp sin kamera på ett stativ och går fram till Anna.

FORUM:50 bästa sätten att fria på!”

”Jag tog fram halsbandet ur fickan, gick ner på knä, öppnade halsbandet och visade att någonting hade funnits gömt där inne sedan hon fick det”, berättar Terry i filmen.

Och det som var gömt där inne var såklart en förlovningsring.

Efter att Anna sagt ja och hämtat andan kommenterar hon Terrys påhitt såhär:

”Jag kunde ju ha tappat bort det – din jävla idiot”.

Här nedan kan du se hela Terrys film, som i skrivande stund har över 2,4 miljoner visningar på Youtube.


Få det bästa från Bröllopstorget – följ oss på Facebook!
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll