Publicerad 16 May 2017

Fotograf:

i samarbete med vanbruun 10 Förlovningsringar för olika stilar

Vilken förlovningsring vill min partner ha? Det är den stora frågan som många ställer sig. Valmöjligheterna är oändliga vilket är positivt för då kan man hitta något som är unikt för just din partner men det kan också utlösa en svårighet att komma fram till ett beslut. Genom denna text hoppas vi kunna inspirera och klargöra vad det finns för olika valmöjligheter när det kommer till förlovningsringar som passar just din partners personlighet.
Solitärring
1
Gillar hon det klassiska och tidlösa? Då är solitärringen det perfekta valet av förlovningsring. Solitärringen är utan tvekan det mest klassiska du kan välja och den blir aldrig omodern. Det är en ring men en klassisk skena infattad med en ofta lite större diamant. Det låter enkelt men även gällande denna typ av ring finns det ett flertal aspekter att tänka över så som om ni önskar sex eller fyra klor, en klassisk rund sten eller kanske en annan form på diamanten. Men en sak kan ni vara säkra på: solitärringen går aldrig ur tiden. Den är också enkel att matcha med en slät ring eller alliansring vid en eventuell vigsel.

Sidostensring2Är hon lite mer vågad och gillar att synas så är sidostensringen ett bra val. Med sitt aldrig svikande skimmer är det en ring som i alla lägen syns. Den har stenar infattade längs med skenan och sedan en större sten infattad i mitten. Även inom denna kategori är valmöjligheterna många och sidostensringar kan har många olika utseenden. Det kan vara olika storlekar på stenarna på skenan och även Caratvikten på mittstenen. Men en sidostensring är alltid en fullträff om hon gillar bländande vackra smycken. Passar väldigt bra med matchande alliansringar om ni sedan önskar en till ring.

Flerstensring
3Är hon elegant och samtidigt föredrar diamanter som glimmar och syns? Då är flerstensringen ett solklart val då en sådan ring med sin elegans kan charma vilket granskande öga som helst. Med flera stenar infattade är den alltid i fokus och passar bra in i de eleganta sammanhangen med fokus på lyx och flärd. Vanligast är att det är en större sten i mitten och sedan två mindre på sidorna om denna. Men det kan också vara en ring med ett flertal lika stora stenar infattade jämte varandra.

Haloring
4
Haloringen är verkligen ett bra val för den hopplöse romantikern. Med diamanter infattade runtom mittstenen som ett halo är det en ring som glimmar i alla miljöer. Passar för henne som gillar när ringen syns och glimmar. Denna modell går också att variera exempelvis med enkelhalo, dubbelhalo eller kanske till och med sidostenar på skenan?

Alliansring
En alliansring är en ring med många mindre diamanter infattade längs med skenan. Många väljer att ha denna ring som komplement till någon av de andra ringarna som vi presenterat ovan men den fungerar även utmärkt som förlovningsring. Detta är ett bra val för hon som är aktiv och inte vill ha en ring som är i vägen i vardagen. 5
Slät ring
Även en slät ring är något utav det mer klassiska man kan välja. Vackert i sin enkelhet och passar även denna bra till hon som inte vill ha en ring som sticker upp för mycket eller är i vägen. Många väljer även att kombinera denna med en alliansring eller med en diamantring.
6

Valmöjligheterna är oändliga och det kan vara svårt att veta exakt vad hon önskar. Försök att kika på övriga smycken som hon kan tänkas ha för att se vad hon föredrar för smycken så brukar det underlätta processen. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta Vanbruun.
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll