Publicerad 26 April 2017

Fotograf:

10 bröllopskonton på instagram alla brudpar ska följa

Sociala medier i allmänhet och Instagram i synnerhet är ett brudparets bästa vän i planeringstider. Miljoner följare kan inte ha fel – här är 10 konton som ger inspiration fram till den stora dagen.
Weddingdream

Okej, det är kanske inte vem som helst som har råd med de klänningar, ringar och festerna som visas upp på Weddingdreams konto. Men inspirerande är det ändå helt klart. 

Bhldn

Den som vill ha ett vintage-inspirerat bröllop ska kolla in det här kontot! 

The Mrs Box

Om man tycker att ringasken spelar roll så har man glädje av det här kontot. Om man inte tycker att ringasken är det centrala så är kontot ändå värt en titt. Det är minst lika inspirerande vad gäller färgtema, inbjudningar och accessoarer.   

Aislesociety

Klänningar, blommor, fotografi ­– det här kontot ger inspiration inom flera kategorier. Dessutom är de uppdelade i olika färger, så man enkelt kan bläddra fram till det färgtemat man själv valt.

Mindyweiss

Hur tänker och arbetar en bröllopskoordiantor? Mindy Weiss anses vara en av USAs mest eftertraktade. Följ hennes vardag här.

Offbeatbride

Trött på pastellfärger och traditionella dekorationer? Det här kontot bjuder på färgglada och festliga alternativ!

Rocknrollbride

Kontot drivs av Kat Williams, som är redaktör på ett amerikanskt bröllopsmagasin. Hon har koll på de senaste trenderna inom bröllopsbranschen.

Weddedwonderland

Det här australiensiska kontot blandar inspiration från bröllopets alla tänkbara kategorier med träffsäker humor!

Thebridalmakeupco

Att bestämma sig för vilken sminkning man ska ha på sitt bröllop är inte lätt. Men det här kontot kan underlätta. Här visas flera olika brudar och deras sminkningar upp och är därför ett utmärkt sätt att samla inspiration till hur man själv vill ha det.

bertabridal

Klänningen är antagligen det första en brud börja planera för. Här kan du följa och inspireras av designern Berta. Ett måste för den som gillar glitter och paletter. 
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll