Publicerad 4 April 2017

Fotograf:

Här är tidernas sämsta bröllopspresenter

Bröllopspresenter är inte längre en självklarhet. Men trots att brudpar allt oftare undanber presenter vill oftast gästerna ge något. Så när det inte finns någon önskelista får gästerna använda sin fantasi – och det kan gå hur som helst.
Begagnade möbler, halmskulpturer och potatisskalare – det är några exempel på bröllopspresenter som inte legat på något brudpars önskelista, men som ändå har hamnat på presentbordet.

I Bröllopstorgets forum finns flera trådar som handlar om just bröllopspresenter som inte riktigt var vad brudparet hade hoppats på. 

Vi har valt ut några av dem.

”Konstigaste grejen var ett brudpar i halm (?) monterade på en träplatta..vi undrar fortfarande om det kanske skedde en förväxling i affären, men har inte vågat fråga..”

”Vi fick ett begangnat furubord som inte alls passar in i vårt björkkök. Fri transport och hämtning av våra gamla köksmöbler ingick. Nu sitter vi där med köksmöbler vi inte trivs med men måste ha för att vi fick dem av svärmor som en kär bröllopsgåva.”


via GIPHY

” En inte okej present är väl som min kompis. Hon fick en skål som dom sen ville byta (superduperful), när dom gick till affären så kostade den 25 kr?! Det var 4 familjer som hade gått ihop? Det visade sig tillslut att den som köpt skålen hade samlat ihop pengar för att köpa något fint. Personen ifråga hade sedemera köpt kläder till bröllopet för pengarna och sen bara lagt 25 kr på presenten istället för 2500 som var tänkt.”

”En potatisskalare var min sämsta present. Fick den av en av mina närmsta vänner. (Jag vet att hon är snål av sig, men ändå....)”

via GIPHY

”...en kökshanduk!!!(Från min mamma) hahahahhahahahhahahahahahha.”

”Lakan! Ett påslakan med ett örngott och ett underlakan för en enkelsäng. Gästen kanske trodde att jag ville sova ensam...”

via GIPHY

”Lösnaglar från Kina på vårt bröllop i september. Helt sjukt konstigt!”

”Vattenkokare, av hon som vi sagt till att vattenkokare vill vi inte ha, eftersom vi visste att en annan nog skulle köpa det.”

via GIPHY
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll