Publicerad 28 March 2017

Fotograf:

Tips: 12 podcasts om bröllop

Antalet renodlade bröllopspodcasts i Sverige är inte enormt – snarare tvärtom. Men det finns många avsnitt av olika poddar där det pratar om bröllop av olika slag. Vi har listat några av dem som är perfekt att ha i öronen under bröllopsplaneringen!
Bröllopspodden
Denna podd inspirerar och ger dig mängder av konkreta tips och råd inför bröllopet. I varje avsnitt får du möta kända och okända personer som alla är experter på sitt område. Det kan vara en bröllopsfotograf, en designer, en florist eller ett brudpar som delar med sig av tips och erfarenheter.

Vardagsfesten – en podd om bröllop
Det är bröllopskoordinatorn Johanna Kajson som tillsammans med Emilia Kajson och Mia Landén står bakom denna podd där de diskuterar högt och lågt kring bröllop och andra festligheter. Det kommer inte ut några nya avsnitt längre – men som tur är finns 45 spännande avsnitt att lyssna sig igenom!

Trots att det inte finns så många renodlade bröllopspoddar finns det massor av avsnitt av olika podcaster där det pratas om bröllop. Vi har listat tio stycken.

62. Den stora bröllopspodden
I detta avsnitt av Fredagspodden med Hannah och Amanda pratar systarna om när Hannah Widell fick sin Bankis.

39. Tema: BRÖLLOPET!
I detta avsnitt av Systrarna Knaves podcast pratar bloggaren Josefin Knave och hennes lillasyster Julia Knave om Josefins bröllop med Martin.

92. Pappa och gift
I detta avsnitt av HanaPee’s otroliga podcast pratar Hanna ”HanaPee” Persson och Martin Huss om Martins bröllop med Josefin.

33. Bernadotteboomen – bröllop och baby
I detta avsnitt av Pod Royal pratar hovreportrarna Johanna Lejon och Liv Sander om bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

306: Bröllop och jäkelskap
I detta avsnitt av Till slut kommer någon att skratta pratar Julia Frej, Soran Ismail, Aron Flam och Petter Bristav pratar om diverse bröllop – både hemska och mysiga.

38. Maskeraden
I detta avsnitt av Alex o Sigges podcast pratar Alex Schulman och Sigge Eklund om Sigges bror Fredrik Eklunds exklusiva bröllop.

25. Bröllop till salu
I detta avsnitt av Veckans bläcka pratar Jennie Hammar och Karin Bastin om sina bröllop och försäljning av inställda bröllop, som är en grej i USA.

114. Bröllopet är inställt
I detta avsnitt av Tvillingpodden pratar systrarna Angelica och Jessica Lagergren om Jessicas inställda bröllop och om hur det går med hennes familjerådgivning.

P3 Dok Special Från Klick till Ja, ja, ja
I detta avsnitt av P3 Dokumentär får vi veta hur det svenska kungahuset förändrats från det att Carl XVI Gustaf gifte sig med Silvia till kronprinsessan Viktorias bröllop.

77. Det ultimata bröllopet
I detta avsnitt av Wahlgren & Wistam avslöjar Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam sina superkrafter. Dessutom blir det en tårfylld bikt.

Få det bästa från Bröllopstorget – följ oss på Facebook!
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll