Publicerad 23 March 2017

Fotograf:

i samarbete med golden hits Nu kan du gifta dig i äkta Las Vegas Style på Golden Hits!

Är du en av dem som alltid drömt om en Las Vegas-bröllop? Ett klassiskt men ändå annorlunda där Elvis sjunger och viger er? Nu har du chansen att uppfylla din dröm på Golden Hits i Stockholm. 
I lördags hölls för första gången i världshistorien ett riktigt häftigt bröllopsspektakel på Golden Hits i Stockholm! Det var Susan och Mike som plötsligt överraskade alla Golden Hits gäster med en riktig bröllopsfest.

Att de valde just Golden Hits som en plats för detta firande var helt naturligt för dem.

– Haha ja det var ett enkelt val för oss. Ett av de bästa uteställena i Stockholm enligt oss. Så när vi kom på att vi ville göra det, gifta oss alltså, stod vi just i baren på Golden, berättar Susan för Bröllopstorget.

– Vi ville ha ett bröllop som signalerade vilka vi är och med humoristiska inslag. Tanken var att vi vill gifta oss utan en massa ståhej fast ändå som en stor folkfest.

golden-hits-elvis-susan

Har ni alltid drömt om ett Elvisbröllop?

– Både jag och Mike har nämnt det för tidigare dejter fast då har många lagt benen på ryggen och inte synts till igen haha, så sjukt kul egentligen. Men när jag och Mike träffades så sa båda två bara: Elvis Bröllop i Las Vegas JAAAAAAA!!! Ingen av oss sprang och det blev helt enkelt vår grej. Och att kombinera det med Golden Hits kunde ju inte bli bättre!

– När showen var klar och ceremonin var över sjöng jag för Mike i karaoke-baren. Hahaha och tro mig, jag är inte bra på att sjunga men just ”Dansa i neon” med Lena Philipsson älskar Mike när jag sjunger så då bjöd man till inför en fullpackad lokal, skrattar Susan.

Hur kändes det att gå upp där på scenen bli sjungen för av självaste Elvis och gifta sig inför en massa främlingar?

– Det var helt otroligt kul, inte en Elvis utan tre! Hade absolut inte en enda tanke på att det var en massa främlingar. Att få dela med mig av en högtid som innebär kärlek, humor och glädje – det är så minnesvärt, unikt och var över förväntan! Men många trodde att bröllopet var en del av showen och förstod inte att det var ”the real thing”, men det var kul när man hörde folk säga ”Oh där är bröllopsparet!” Haha attention please, skrattar Susan vidare.

Vad var det bästa med bröllopet och själva bröllopsfesten?

– Det absolut bästa var att vi behövde bara komma dit och sätta oss, sedan sköttes resten av riktiga proffs! Elvis ”did his thing”, och han hade anammat hur vi var (Elvis och Mike hade pratat om själva ceremonin, och Elvis komponerade ihop det så otroligt bra). Bröllopsfesten innehöll allt från karaoke, tre dansgolv och lounge för de som ville ta det lite lugnare, det fanns något för alla helt enkelt, berättar Susan lyriskt.

Kan du rekommendera andra att gifta sig på det här sättet?

– Utan tvekan, avslutar Susan.

Det finns många sätt att gifta sig på men tänk “What happens at Golden stays at Golden”!

Det bästa är att låta Goldens Hits bröllopskoordinator skräddarsy ert bröllop i äkta Las Vegas Style för att anpassa efter just er budget och era önskemål.

Läs mer på Golden Hits här -->
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll