Publicerad 9 March 2017

Fotograf:

Bröllopsplaneraren: ”Här är brudparens 5 vanligaste misstag”

Det sägs att om det är en sak brudpar kan räkna med så är det att något inte kommer gå som planerat på bröllopsdagen. Men mycket kan undvikas med noggranna förberedelser. Här är det fem största planeringsfällorna, enligt bröllopsplaneraren Sofia Söderlund.
Man kan tro att det långa året av planering som ofta ligger bakom ett bröllop garanterar att allt går som det ska på den stora dagen.

Men Bröllopsakademin, som utbildar bröllopsplanerare menar att om det är något som är säkert så är det att någonting kommer gå fel. Det behöver inte betyda att det blir katastrof – kanske märker varken brudpar eller gäster ens av det.

Foto: Anna Docking/Unsplash

Hursomhelst vill säkerligen de flesta brudpar undvika överraskningar.

Bröllopskoordinatorn Sofia Söderlund, som har flera års erfarenhet av bröllopsplanering, har koll på vanliga misstag som kan undvikas.

– Min erfarenhet av de paren som kommer till mig några månader innan sitt stundande bröllop är att de trott att de klarar av att planera allt själva samtidigt som de har heltidsjobb. De har framför allt missat att göra en ordentlig budget samt en strukturerad prioriteringslista, säger hon.


Foto: Still Miracle/Unsplash


Sofia Söderlund tipsar: Så undviker du vanliga misstag

PRIORITERA RÄTT

Sätt en budget och gör en prioriteringslista – och se till att hålla er till dem.

PLANERA I TID

Boka lokal eller kyrka så fort ni kan. Bocka sedan av punkt för punkt så tidigt det går.

DRA INTE UT PÅ SAKER

Även om det känns som att bröllopet är långt bort – vänta inte med planeringen. Inget brudpar vill stressa veckan innan bröllopet.

SNÅLA INTE IN PÅ FOTOGRAF

Bilderna blir ett minne för livet.

BRY ER INTE FÖR MYCKET OM ANDRAS ÅSIKTER

Bröllopet är högst personligt och ni bestämmer över er dag. Tänk på vad ni vill ha ut av ert bröllop.

Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll