Publicerad 16 February 2017

Fotograf:

Därför ska du ha en bröllopshemsida

Byt ut kostsamma pappersinbjudningar mot en personlig hemsida. Brudparet sparar tid och gästerna kan hålla sig uppdaterade ändra fram till den stora dagen.
Visst är det något speciellt med att få ett handskrivet kuvert i brevlådan nuförtiden. Men en egen hemsida kan bli minst lika personlig – och framförallt spara er tid.

Här är ytterligare åtta anledningar till varför du och din blivande bör satsa på en hemsida inför er stora dag.

Lättare för gästerna att hålla koll på

Ni vet hur det är. Posten samlas på hög och flyttas runt och blandas ihop med reklamblad och tidningar. En webbsida kan däremot aldrig tappas bort eller bli förstörd av till exempel en fuktig brevlåda.

Spara pengar

Att skicka ut både save the date-kort och inbjudningskort med information kostar en hel del.  En webbsida blir kostar i bästa fall endast några hundralappar – eller är helt gratis. 

via GIPHY

Enklare att göra ändringar

Vill ni informera gästerna om att det ser ut att bli regn? Är det ett vägbygge längst med vägen till kyrkan som kommer ställa till det i trafiken? Eller har hotellet där gästerna ska bo kommit med sista minuten-ändringar? Inga probem, med en hemsida får alla gäster samma uppdateringar samtidigt – och ni slipper ringa runt till alla.  

Håll kontakt med dina gäster

Vilka låtar får gästerna att inta dansgolvet? Fråga! En hemsida gör det enkelt för er att hålla kontakt med era gäster och fråga om saker som ni kan ha användning av under bröllopet.

via GIPHY

Gästerna kommer närmare er

Förutom generell information om tid och plats kan ni skapa en flik där ni berättar om er själva, hur ni träffades och hur förlovningen gick till. Det betyder mycket för gästerna att ta del av er historia. Framförallt kan det vara givande för den som är ”plus en” och inte har träffat någon av er tidigare.

En digital gästbok med bilder

En hederlig gästbok som gästerna får skriva i under bröllopet är inte fel. Men tänk på den enorma mängder mobilbilder som tas nu för tiden. Vore det inte kul om alla gäster fick ta del av dem? Om hemsidan ligger kvar någon månad efter bröllopet är det enkelt att ladda upp dem och lätt för gästerna att skriva en hälsning.

via GIPHY

Skydda sidan med lösenord

Bara för att informationen ligger på nätet behöver det inte vara öppet för alla. Skaffa ett lösenord som endast ni och gästerna har tillgång till om ni inte vill dela med er till hela världen.

Miljövänligt!

Inga transportkonstnader och inga kuvert som slängs minuten efter brevet är öppnat. En hemsida är inte bara praktisk, utan också det vänligaste alternativet för miljön.
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll