Publicerad 31 October 2016

LILLY Bridalfashion 2017 from LILLY on Vimeo.

bröllopstorget i samarbete med lilly Årets Lookbook – kolla in årets vackraste klänningar

2017 är bröllopsklänningarna inspirerade av ett enda ord ­– frihet. Kreationerna för tankarna till blå himmel, vita moln och vackra solnedgångar, precis som ett perfekt bröllop med andra ord. Här nedan kan du dessutom beställa årets bröllopskatalog helt gratis – 80 sidor fulla med inspiration och ögongodis.
Relaterat

Fakta

Här är 2017 år hetaste klänningsdetaljer:

·      Spetsöverdelar och midjeband.

·      Fina material såsom spets, satäng, pärlor, brokad, organdi och mjuk tyll.

·      Ryggskärning med transparent spets och hudfärgad tyll (tatueringseffekt)

·      Transparenta spetsärmar.

·      Höga midjor.

·      Sjöjungfru-silhuetter.

– En vacker blå himmel och små vita moln som skänker skugga i väntan på en vacker solnedgång – det var Lillys inspirationskällor när vi skapade bröllopskollektionerna för 2017. Tyll, spets och organdi är de vackra tygerna som gör inspirationen till verklighet, säger Anne Kathrine Rantzau hos danska designhuset Lilly.

Kontrasten mellan de skira tygerna, tillsammans med vackra spets-axelband i blomstermönster och skärp i pudriga nyanser, hjälper till att skapa en nästan drömlik känsla.

– 2017 är att både nedtonat och överdådigt helt rätt. Du kan välja en nedtonad look med få och väl valda tillbehör, till exempel ett midjeband eller en ensam hårkam och en vacker slöja. Men du kan också bära en helt överdådig klänning med massor av glitter, grandiosa smycken och tiara.


Hela katalogen från Lilly kollar du in HÄR!
Textstorlek 1 2 3
Visa kommentarer...

Innehåll