• wera
    Äldre 13 Jan 13:34
    17319 visningar
    24 svar
    24
    17319

    löshår/extensions-nackdelar/fördelar

    Jag har väldigt tunnt hår, men har nu brjat fundera över löshår. Jag är dock rädd för att det kommer att synas i mitt ganska korta och mycket tunna hår. Håret är allt från 4 cm till 15 cm långt. Går ner till öronen, inte allt endel är på utväxt. Jag har inte tänkt att förlänga håret utan göra det tjockare.
    Har varit hos frisör som sa att jag har tunna hårstrån vilkakan gå av om man har för tjocka
    löshår/extensions eller vad det heter. Hur många av er har märkt att håret går av av löshår? Bör jag köpa löshår på liten klämma eller limma fast? Hur tar man bort utväxt löshår när det är fastlimmat?)Jag kommer att gifta mig i juli och vill inte få mitt hår förstört förre bröllopet samtidigt vill jag inte gå runt och känna mig kal. Jag har tappat jätte mycket hår pga amning. Vill känna mig fin i håret. Litar inte fullt på frisören hon vill ju tjäna pengar samtidigt var hon ärlig och sa att jag har tunt och skört hår men lite tunna extensions kunde hon sätta in.
    Vad tror ni? Vilka är nackdelarna? Även fördelarna? Syns det efter ett tag att man har löshår - blir löshåret torrt och poröst efter all schamponering och föning?

  • Svar på tråden löshår/extensions-nackdelar/fördelar
  • raskan
    Äldre 19 Jan 12:27
    #0

    Jag ska göra hårförlängning til mitt bröllop i maj!!Hon kommer att fläta in äkta hår på mig då hon menar på att det sliter minst på håret!!!
    Millan

  • Förlov­ad
    Äldre 19 Jan 14:42
    #0

    Jennan: Jag vill se bilder!!!

  • Antons­flicka
    Äldre 19 Jan 22:19
    #0

    Hallå alla!
    Tänkte bara tipsa om en jättebra sida för oss som kanske inte har råd att gå till frissan och spendera tusenlappar på en hårförlängning som inte varar alltför länge.

    www.happyhair.se

    Jag är supernöjd och kommer aldrig någonsin ens tänka tanken på att få det gjort i salong! =)

  • Jennan
    Äldre 25 Jan 14:12
    #0

    Förlovad: Ge ig din mailadress så kan jag skícka över före och efter bild typ..=)

  • lillak­isse
    Äldre 25 Jan 14:35
    #0

    rolig sida!!
    vad har du för nagot? de med mickro ringar och i sa fall hur sätter du fast det i bak??

  • lenis3
    Äldre 28 Jan 18:37
    #0

    hej!

    Jag har ångest nu! jag har gjort hörförlängning 2 ggr, sytt fast i inbakade flätor, och för tillfället har jag nu håret i. Har haft i ca 3månader. Nu börjar håret se riktigt skabbigt ut och jag vill köpa nytt hår och fläta in själv (inte jag alltså, men jag ska inte gå till salong). Jag har hört att man kan köpa på Taj Mahal i sthlm, men är detta i "tränsar" så man kan fläta in håret eller är det bara hår i vax-ploppar?

    är det nån som har några höjdartips på hur man håller löshåret snyggt, jag tycker inte riktigt att jag kan få mitt se helt naturligt ut. Jag har tunt brunt hår med fina glansiga hårstrån.

    Jag vill inte pröva vax-plupp metoden då det är så himla dyrt. Jag pratade idag med salongen där jag gjorde håret sist, kostade 2200 då, och att bara köpa håret skulle kosta 1000 spänn! dyrt tycker jag.

    nånsom har några tips på var jag kan köpa hår?

    mycket tacksam för svar

    Lenis

    lenis@hotmail.com

  • Eva 1
    Äldre 30 Jan 16:35
    #0

    Hej,
    jag har just tagit ur mina extensions (keratinvax)som jag haft i 3 månader och det var ingen rolig historia. Det tog långt tid, gjorde ont och slet mycket av mitt egna hår. Blev helt enkelt tvungen att klippa mig riktigt riktigt kort! Jättetrist. Mitt råd är att om ni, som jag, har supertunna hårstrån som lätt går av, låt bli.

  • StinaG­erman
    Äldre 30 Jan 17:35
    #0

    Antonsflicka - vilken bra sida, det är ju otroligt billigt! Jag skulle vilja veta vad du handlat där, riktigt hår? Vilken färg? Köpte du de där ringarna och satte i det själv?

  • Sannis­_
    Äldre 30 Jan 18:20
    #0

    Någon som vet någon sida där det står/ visas hur man själv fixar weaving?

  • Elsa-L­ee
    Äldre 31 Jan 13:05
    #0

    Antonsflicka: Tack för tipset om sidan! verkar va jättebra ju!

  • Okänd
    Äldre 19 Mar 12:40
    #0
    Meddelande borttaget
  • Okänd
    Äldre 19 Mar 12:41
    #0
    Meddelande borttaget
  • Äldre 21 Dec 23:35
    #23

    här kan ni lösa grymt mkt fördelar och nackdelar med

    löshår www.hairextensionsguiden.se/fakta-om-loshar/fordelar-och-nackdelar-med-nail-hair-extensions/

  • Dashle
    Äldre 17 Feb 12:26
    #24
    Hej Anna,

    Vi har lanserat Dashl ( https://www.dashl.co ) , en ny digital hår& skönhetstjänst där vi gör det enklare för kunder att hitta till rätt frisör, extension specialist, make- up artist och nagelteknolog genom att matchas med bilder från deras portfolio!

    De hår och skönhetsutövare som anslutit sig till oss har olika års erfarenhet, och erbjuder sina tjänster till olika prisklasser- så att det ska finnas något för alla! Man kan boka någon hem till sig eller på salong!
    Kika kärna in på sidan:) Vi har just nu 250kr rabatt på din första bokningKyss

    Kram!
    Lina
Svar på tråden löshår/extensions-nackdelar/fördelar