• amek

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • sanon

    Power of love, okej men jag behöver lika beställa en klänning helst igår planerar ett bröllop med kort varsel 1 november. 

  • LILLSYRRAN

    Kvaliten på klänningen är helt underbar,man kan dra och slita i den lite om man vill.klänningen är sydd efter mina egna mått och den är väl sydd.Släpet är lite längre än vad bilden visar på jenjens sida.Leveransen tod 3 veckor.fick dock betala 300 kr vid leveransen.Men den kom ända fram till dörren,vilket jag tycker är bra service,jag passar inte i vilken klänning som helst men denna är som gjord för mig.Jag är kräsen men när jag såg denna så blev jag förälskad direkt.Jag valde korsett bak till för då behöver man inte oroa sig om man går upp eller ner i vikt.


    man behöver heller ingen underkjol för att fodret är ganska så tjockt under chiffong tyget.jag hade vita trosor när jag provade klänningen och dom syns inte igenom.


    Jag är mer än nöjd med klänningen,jag kommer att handla fler gånger hos dom.trevliga är dom också,jag hade jätte bra kontakt med dom under tiden som jag väntade på klänningen.


     


    Jag rekomenderar jenjen varmt.


    vill tillägga att min blivande tog måtten,man behöver inte gå till en specialist för måtten,har ni ett mått band hemma så är det bara att mäta ta inte bort några cm och mät med bh på.

  • Camilla01
    LILLSYRRAN skrev 2012-09-16 14:02:20 följande:


    med långt släp


    Den är så super snygg på dig. Tack för alla svar. Kan man fästa upp släppet på något sätt när man dansar typ på fästa på fingret  har jag sätt på någon.  
  • LILLSYRRAN

    På min finns ingen ring att hålla upp den med men man kan själv sy dit det om man vill ha det.Men jag tänker hålla upp den med händerna*ler*

  • Hockeytjejen

    gud vilka fina klänningar!
    jag funderar själv på att beställa min klänning + tärnkläningarna och näbbkläningen där ifrån! 

  • Kakan 81

    Bra tråd! Jag har också kikat på jenjen men va lite skeptisk. Kan vara värt att prova nu! Ska prova klänningar nästa vecka för att se vad man passar i! Detta är ju en djungel! I maj är det dags! Längtar!

  • babsan

    www.jenjenhouse.com/a-line-princess-sweetheart-chapel-train-satin-wedding-dresses-with-ruffle-beadwork-%28002012714%29-g12714

    Fick precis hem min klänning. Det tog 2 dagar från Kina till Sverige och en vecka från Arlanda till mig....
    Den är vacker, lite för mkt paljetter för min smak, men det kanske blir fint på bröllopskorten. Paljetterna och dekorationen var inte sydda eller limmade ordentligt överallt så det måste jag fixa.  Känns tyvärr som att den måste till kemtvätten för tvätt och "strykning", hoppas den klarar av det.
    Tror jag är nöjd trotts mina negativa inlägg. Måste få någon som kan hjälpa mig få på den så jag kan lägga ut bilder åt er.
    Blev dock besviken på att det inte är knäppning i bak hela vägen som på bilden. Mormors klänning var jätte fin likaså min dotters, men den är nog på tok för stor.... :( Får prova när hon kommer hem från dagis.

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?