• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    Ja, det är jobbigt för låren. Fast jag tycker nog att bräda är jobbigare, men det har jag iofs bara provat en dag och då gick väl 95% av aktiviteterna ut på att från sittande ställa sig upp utan att ha något stöd - DET var riktigt asjobbigt.

  • nennesjuttioåtta

    telis
    man kan ju vända på sig och resa sig upp med hjälp av händerna också...

  • Ore

    Nenne: Jag är starkast i uppförsbackarna. Så om jag låg och bromsade dig i utförslöporna så hoppas jag att du fick draghjälp uppför

    Lapinette: Yes, det är jag som ska till Kina. Bröllopsresa litet försenad (vi gifte oss i aug).

  • nennesjuttioåtta

    ååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alpernaååååh jag är inte alls avundsjuk på er som ska till alperna

  • Ore

    Beundrar er som behärskar telemark, det ser så jäkla läckert ut...

  • viktualia

    Skiddiskussionen - jag åker slalom en heldag per säsong.. det är mitt intresse i ett nötskal.. fick överdos av längdåkning när jag var yngre och ids verkligen inte... Telemark har jag inte testat utan nöjer mig med att stå på slalomskidor bortemellanåt...

  • nennesjuttioåtta

    När min man åkte första gången så böjde han på fel ben och kom aldrig nedför utan svängde bara uppåt. Fråga mig inte hur men det såg jäkligt roligt ut.
    Jag vill också lära mig! Jag har provat det mesta (fanns ju möjlighet till det när jag säsongade) och kan lite telis, en del snowboard (vågar inte hoppa ) men åker mest slalom. Är kung i pisten men gräver ner mig off-pist, är för indoktrinerad med att ligga på kant. Det skulle jag också vilja lära mig. Off pist alltså.

  • nennesjuttioåtta

    Tog flera år efter skolan innan jag spände på mig ett par längdskidor igen. Där fick man verkligen nöta varje jävla år å fy faan vad tråkigt jag tyckte det var. Men fick ett ryck för något år sen, det är ju oslagbart bra träning, och tjejvasan gick förvånandsvärt lätt (hade lämnat in skidorna på vallning hos Mora IK och så bra fäste har jag nog aldrig haft, det var bara att springa uppför!) men sen gick det över igen. Ifjol åkte jag 4 km en gång, och insåg att det fortfarande var överjävligt jobbigt och vet inte om jag orkar traggla ut i spåret nån mer gång. Vallningen har jag försökt smita förbi med sån där tejp men gången innan sist jag åkte så var det så inte så mycket snö kvar så hela underlaget ser ut som golvet efter en julgransplundring...

  • nennesjuttioåtta

    höhöhö nu ska vi äta räkor på inrådan från akupunktören som maken hälsade på idag. Vi hörs imorgon!

    Ha en skön kväll alla!

  • Telemarkgrrl
    nennesjuttioåtta skrev 2008-11-05 20:44:19 följande:
    telisman kan ju vända på sig och resa sig upp med hjälp av händerna också...
    Fnyyyyys, och det säger du nuuuuuu!!
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!