• Mainto

    Möhippa med Disneytema

    Hej!

    Det har blivit dags att fixa möhippa till en tjej som älskar Disney! Jag hade tyckt att det vore så skoj att ha det som tema, men har svårt att komma på idéer. Tänkte framförallt på kidnappning, mat och små uppdrag under dagen, om man kunde ha Disneytema på detta. Är det någon som har något bra tips att dela med sig av?

  • Svar på tråden Möhippa med Disneytema
  • ballerina

    Jag tycker Disney är så otroligt stort! Vissa kanske tänker på Lilla Sjöjungfrun, andra tänker på Lady och Lufsen medan någon annan tänker på Pirates of the Caribbean. 

    Ett hett tips är därför att smalna av det ordentligt och ha ett tydligt tema. Mest för planeringens skull :) Vad är tjejens favoriter? Hon har säkert ett par-tre filmer som är absoluta favoriter, så utgå från dessa! 

    Säg att hennes tre favoriter är Törnrosa, Lilla Sjöjungfrun och Aladdin. Då kan ni låta henne ha en liten krona som Törnrosa. Hon kan få sjunga någon låt från filmerna (om hon gillar att sjunga!). Hon kan få ha skattjakt och leta efter dinkelhoppare (gaffel i sjöjungfrun...) som sedan leder till en picknick på en "flygande" matta!

    Lycka till! :)

Svar på tråden Möhippa med Disneytema