• icicle

    är två månader innan bröllopet för tidigt för möhippa?

    jag håller på att planera möhippa för min syster. hon gifter sig i juni. jag är intresserad av att hyra en viss lokal till festligheter på kvällen, och den är bara ledig i början av april. det skulle alltså innebära att hippan sker lite mer än två månader innan bröllopet (två mån och en vecka typ). är det på tok för tidigt?

    i övrigt tar jag gärna emot tips på ngn kul och inte alltför dyr aktivitet. det här är en tjej som inte alls är intresserad av ngra pinsamheter av ngt slag så såna tips undanbedes. planen hittills är iaf att vi på kvällen ska vara i nämnda lokal, käka gott, ha ngn frågesport, musikquiz som leds av en kusin som bruden i fråga tycker mkt om (som är kille och som kommer komma in som överraskning) och lite sånt där. en trevlig kväll helt enkelt. jag har dock inte kommit så långt med dagsplaneringen. känns som det blir lite lite med bara en kvällsgrej, middag och så, eller? känns som att dom flesta möhipporna man läser om är fullspäckade med allehanda aktiviteter! kanske borde ha Något sånt under dagen iaf. men vad? :) tips mottages tacksamt!

  • Svar på tråden är två månader innan bröllopet för tidigt för möhippa?
  • Chicita

    Möhippan kan ni ha när ni vill, det är ju bara ett sätt för er att fira att bruden ska gifta sig, och det behövs inte göras inom en viss tid Flört

    Man kan exempelvis laga mat tillsammans.
    Eller ge henne en makeupkurs på Makeupstore (blir inte så dyrt om man är många som går ihop) och kanske 500:- (eller valfri summa, det ska gärna vara lite svårt) som hon ska handla kläder för att ha på sig under dagen sen 

  • Juni 2012

    Just i maj-juni brukar alla vara så otroligt upptagna varenda helg så att ha den tå månader innan är inte fel.

  • idak86

    Jag ska gifta mig i Augusti,men mina vänner har planerat min möhippa till Valborg,delvis för att jag förmodligen ska sommarjobba på Åland i juni  till första veckan i augusti och för att de andra också ska bort i sommar. 

  • mimmi

    Min förra möhippa jag var på var i februari och bröllopet hölls i september!


    Så det var tiiiiidigt! Snacka om att bruden blev förvånad! (så det kan ju vara en bra anledning) hon hade absolut inte väntat sig att 15 tjejer plötsligt skulle stå hemma i hennes vardagsrum å skrika "hippaaaaa" när hon kom hem! Tror det tog 3 timmar för henne att hämta sig!


    Vi hade med lunch hem till henne, sen fick hon bli sminkad och få håret stylat, sjunga in en låt i studio (hon kan sjunga så det var inte pinsamt) och vi körade, sen var det middag hemma hos henne och utgång på kvällen.


    Anledningen att vi hade det så tidigt var att både hennes tärna och jag var gravida. Så vi ville hålla den innan vi dels blev för otympliga och innan bebisarna tittade ut.

  • MeaJ

    Jag skulle nog bli tacksam om min hippa (om man får någon dvs) är runt 2 mån innan.
    Man har så mycket att göra veckorna innan bröllopet ändå. Man vi ju kunna få njuta av sin hippa och inte känna att den tar tid ifrån fixandet inför bröllopet. 


    Sommarbrud 2013
  • jennyckbengtsson

    tycker inte det är för tidigt. Tycker man kan ha Möhippan lite när som innan bröllopet. kanske bara roligt lite längre innan för då är det lite mer oväntat

Svar på tråden är två månader innan bröllopet för tidigt för möhippa?