• Happy Bride

    Hjälp med ideèr för "Fruhippa" i Karlstad

    Har en kompis som har gått och gift sig i smyg. Så nu vill vi göra en fruhippa för henne.(hon kommer inte undan att bli hippad *hihi*) Men har inga direkta ideèr så jag behöver lite hjälp. De bör helst inte kosta så mycket, men vi vill ändå hitta på något kul och lite busigt med henne.

  • Svar på tråden Hjälp med ideèr för "Fruhippa" i Karlstad
  • Brudivinter2012

    Gud vad kul, tror att hon kommer att bli jätteglad! :)

    En sak som är gratis är att ringa såna där som säljer sexleksaker. De kommer hem till en och snackar snusk och visar upp sexleksaker som man kan se och känna på.  Efteråt kan man lägga beställningar på om man vill köpa något. Så kan ni sitta och dricka vin tillsammans samtidigt och kanske komma överens om en summa som ni vill lägga på "hennes beställning" som present.

    Hmm.. vad mer.. 

    Sup henne under bordet med shotar. Ni kan exempelvis ha en tipsrunda där hon måste gå en runda t.ex. från jobb och hem (om ni kidnappar henne efter jobb) och där emellan stannar ni på stationer där ni säger vars ett påstående om er själva t.ex. "jag tog rekordet på längdhopp i högstadiet" så ska hon gissa om det är rätt eller fel. Är det fel måste hon shota.. och att köpa sprit på bolaget är väldigt mycket billigare än att shota på krogen. (Eller tipsrunda om mannen hon gifte sig med.. "hur väl känner du din man")

    Eller kör något tema på hela dagen
    "Är du verkligen redo att vara någons fru" så kanske ett uppdrag är att laga mat av endast ett fåtal ingredienser som ligger framme.. och andra "typiska fru-uppdrag".. och "Byt blöja på en docka på så kort tid så möjligt" så tävlar ni mot varanda

     

  • msE

    kolla först runt bland de som ska vara med vilken nivå dom är redo att lägga sig på gällande kostnad.
    Det ska ju dessutom vara gratis för huvudpersonen så tänk på att även hennes kostnad ska delas.

    Vad sägs om att starta med kidnappning följt av champagne brunch kanske? Är kanske inte läge o ha det ute om ni ska ha det nu men någon kanske bor nära och bra ?

    Tips på aktiviteter kan vara lite svårt o ge, det beror ju på hur  hon är som person och vad hon skulle tycka vore skoj. Det finns dom som absolut inte vill spöka ut sig o göra uppdrag på stan, vissa tycker de e skitskoj.
    Inte tvinga henne till något hon inte vill och gillar är väl en generell bra regel..

    lycka till med hippan :)

Svar på tråden Hjälp med ideèr för "Fruhippa" i Karlstad