• snartmöhippa

    Relax med Jacuzzi / Pool på möhippa Göteborg

    Hejsan! Snart är det dags för en vänninas möhippa och vi letar efter aktiviteter... Vi skulle bla vilja hyra någon sorts relaxavdelning (gärna med pool/jacuzzi) under några timmar. Möhippan kommer vara i Göteborg och antalet tjejer blir ca 20 st så det kan ej vara för liten "lokal"... Vore SUPERTACKSAM för tips!!! Tack på förhand! /"Madde"

  • Svar på tråden Relax med Jacuzzi / Pool på möhippa Göteborg
  • Amor in aeternum

    Tryckte iväg för fort

    Sankt Jörgen Park Resort,
    Göteborg Spa
    Art Garden Spa

    Vet ej hur lokalerna är, men det är bara att ringa och kolla.

  • kajsa

    Hej!


     


    På kompisens möhippa hyrde vi in oss på gymmet World class relax-avdelning (ligger under hotel Radisson jättenära Brunnsparken). Där hade vi lokalen för oss själva (sent en lördag em - tidigt lördag kväll) och hade tillgång till pool, jacuzzi och bastu. En i gänget var medlem och ordnade hyran - tror att vi betalde typ 150 kr/person.


     


    Annars är St Jörgen superfint, men det ligger ju lite avsides om man sen vill ut på stan.

  • snartmöhippa

    Hej o tack för tipsen! Jag tar dock gärna emot fler tips som jag kan kolla upp... Tack på förhand! B-)

  • mimi00

    sankt jörgen hotell (det lilla) är supermysigt ! Vi hade jacuzzi på rummet och va superfint. Vet också att de hyr ut till möhippor/svensexor då de har en jacuzzi och ett större rum med bastu och så.. vet ej pris men står nog på deras hemsida :)  det är alltså inte det stora utan st. jörgen hotell/vandrarhem (de har vandrarhem också)

Svar på tråden Relax med Jacuzzi / Pool på möhippa Göteborg