• vickanofilip

    tror ni på en själsfrände? Det gör jag nu...

    Har ni träffat er själsfrände? Det som känns som evig kärlek? Min berättelse: jag gifte mig 1995 och trodde att det skulle vara vi två men jag var 23 år och när jag tänker efter så var jag aldrig himlastormande kär eller överlycklig på mitt bröllop utan det kändes mer som en sak man gjorde för att det är så man gör.. hur som jag har 3 barn och för 4 år sedan slog en bomb ner i mitt liv.. jag blev upp över öronen förälskad och tokkär i en man jag aldrig sett tidigare men det kändes för oss båda från första stund som om vi levt tillsammans länge och vi kunde inte vara ifrån varann för det var som om vi blivit skilda åt och äntligen träffats igen.. kanske i ett tidigare liv vad vet jag om man nu tror på sånt..jag hade träffat min själsfrände! omgivningen var inte lika entustiastisk för jag var 34 och han 25 men mina barn älskade honom men vi fick en tuff väg att vandra innan vi blev accepterade.. Nu har han friat och vi gifter oss nästa år i min barndomskyrka. Jag vill inte ha en stor fest och ett spektakel med en massa måsten för detta är på riktigt! jag skulle kunna gifta mig var som helst bara det är med honom och mina barn. Det kommer bli ett mycket romantiskt bröllop men enkelt för jag behöver inte visa världen en fin tillställning men jag vill att de ska se innerligheten och kärleken mellan oss. Mina barn ska vara tärnor och näbb och en middag kommer att hållas för 75 peroner men i enkelhetens namn. jag vill ha en ljust rosa klänning och bröllopsresan kommer gå till Rom över en weekend först och sen i januari 2012 blir det en kryssning i Karibien! Ang namn så velar jag... han heter -son och mina barn heter som ex:et men jag vill ha ett nytt namn som symboliserar det nya vi har.. fortsättning följer i namnfrågan!


  • Svar på tråden tror ni på en själsfrände? Det gör jag nu...
  • Marängtrollet

    Låter alldeles underbart tycker jag!
    Lova att du återkommer med mer när det börjar närma sig, och bröllopsresan!
    Karibien...åh..
    Stort lycka till!

  • vickanofilip

    Det är helt underbar och jag kan känna mig lite skraj ibland.. det är för bra för att vara sant. för första gången har jag känt att om något skulle hända honom så skulle jag dö av brustet hjärta!!  Det är en konstig känsla men helt underbar! återkommer med mer!

  • Albertina83

    Min själsfrände dök helt plötsligt upp i mitt liv för lite mer än 2 år sen. Då jag var på väg att ge upp hoppet om att finna kärleken, var inställd på att leva ett ensamt liv. Jag trodde inte på själsfrände innan men när jag träffade min älskling så insåg jag rätt snabbt att vi är varandras själsfrände.
    Det känns så himla rätt, vi känner verkligen att vi hör ihop. Det känns som det är meningen att det ska vara vi för resten av livet.
    Innan vi fann varandra så ville jag inte gifta mig och bli mamma men nu har jag tänkt om. För en månad sen förlovade vi oss. Vi letar efter vårt drömhus och drömmen är att gifta oss i trädgården.
    Vi velar oxå vad vi vill heta sen när vi gift oss. Men vi har pratat om att ta ett helt nytt efternamn men det svåra är att komma på nåt passande.

  • Greeneyes

    Åh, vad härligt!
    Jag har en liknande story bakom mig, vi blev blixtförälskade och jag bara vet att det varit vi två i tidigare liv också! Helt fantastiskt att ha fått lyxen att finna varann igen!


  • magnoliantrees

    Jag känner igen mig. Jag bara vet att jag och min blivande man kommer tillbringa hela livet tillsammans och det känns underbart! Vet inte vad jag skulle göra eller hur det skulle kännas om han försvann, det finns liksom inte i min värld. Det bara är Vi!! :)

  • Wyrdsister

    Jag har aldrig trott på den här typen av kärlekt och har mer eller mindre idiotförklarat folk som flyttar ihop direkt och förlovar/gifter sig snabbt.
    Hade en kille sagt till mig att han älskade mig innan det gått 2 år så hade jag sprungit åt andra hållet, för det kunde man absolut inte veta så tidigt.

    Nu sitter jag här, har varit tillsammans med min själsfrände sedan juni, vi flyttade ihop i slutet av juli och vi ska gifta oss i oktober. Jag trodde inte att man kunde känna så här, kan inte förstå att det bara är några månader vi varit tillsammans. Vi hör ihop i själ och hjärta.

    På tisdag ska jag tatuera in hans namn på min kropp. :)

    Jag tror på den sanna kärleken nu.

  • LillieMae

    I hear ya sisters. Har bara haft långtidsrelationer. Det ena på 8,5 år som gick jääääkligt långt. Det andra hände det ingenting i på 3,5 år. Min nuvarande och jag sågs på en fest för ett år sen men va båda upptagna på vardera håll. I mars sprang vi på varandra igen och började maila med varandra. Vi låg då båda i uppbrott med våra respektive. Jag föll handlöst o jag trodde allvarligt inte att killar som han fanns. (hade ett ganska destruktivt förhållande innan) Vi pratade intensivt om allt mellan himmel o jord. Hade små 5 min dejter på t-centralen där våra tåg möttes på morgonen. Vi flyttade ihop nästan på en gång och i aug så satte vi ringar på fingrarna och i juli nästa år blir det bröllop. (Det ska bli så jäkla coolt o faktiskt få bli hans fru) Han har allt jag någonsin kunnat önska mig och mer. Han gör mis så lycklig och får mig att känna mig så fin. Jag är så kär så det nästan gör ont. Precis som många nämner ovanför så känns det som vi känt varandra i flera år. Det är en helt fantastisk och ny känsla för mig. Jag vet att detta är mannen jag ska vara med för resten av mitt liv.

Svar på tråden tror ni på en själsfrände? Det gör jag nu...