• löshår/extensions-nackdelar/fördelar

  Tor 13 jan 2005 13:34 Läst 2795 gånger Totalt 23 svar
  Tor 13 jan 2005 13:34

  Jag har väldigt tunnt hår, men har nu brjat fundera över löshår. Jag är dock rädd för att det kommer att synas i mitt ganska korta och mycket tunna hår. Håret är allt från 4 cm till 15 cm långt. Går ner till öronen, inte allt endel är på utväxt. Jag har inte tänkt att förlänga håret utan göra det tjockare.
  Har varit hos frisör som sa att jag har tunna hårstrån vilkakan gå av om man har för tjocka
  löshår/extensions eller vad det heter. Hur många av er har märkt att håret går av av löshår? Bör jag köpa löshår på liten klämma eller limma fast? Hur tar man bort utväxt löshår när det är fastlimmat?)Jag kommer att gifta mig i juli och vill inte få mitt hår förstört förre bröllopet samtidigt vill jag inte gå runt och känna mig kal. Jag har tappat jätte mycket hår pga amning. Vill känna mig fin i håret. Litar inte fullt på frisören hon vill ju tjäna pengar samtidigt var hon ärlig och sa att jag har tunt och skört hår men lite tunna extensions kunde hon sätta in.
  Vad tror ni? Vilka är nackdelarna? Även fördelarna? Syns det efter ett tag att man har löshår - blir löshåret torrt och poröst efter all schamponering och föning?

 • Ons 19 jan 2005 12:27 #0

  Jag ska göra hårförlängning til mitt bröllop i maj!!Hon kommer att fläta in äkta hår på mig då hon menar på att det sliter minst på håret!!!
  Millan

 • Förlov­ad
  Visa endast
  Ons 19 jan 2005 14:42 #0

  Jennan: Jag vill se bilder!!!

 • Antons­flicka
  Visa endast
  Ons 19 jan 2005 22:19 #0

  Hallå alla!
  Tänkte bara tipsa om en jättebra sida för oss som kanske inte har råd att gå till frissan och spendera tusenlappar på en hårförlängning som inte varar alltför länge.

  www.happyhair.se

  Jag är supernöjd och kommer aldrig någonsin ens tänka tanken på att få det gjort i salong! =)

 • Tis 25 jan 2005 14:12 #0

  Förlovad: Ge ig din mailadress så kan jag skícka över före och efter bild typ..=)

 • lillak­isse
  Visa endast
  Tis 25 jan 2005 14:35 #0

  rolig sida!!
  vad har du för nagot? de med mickro ringar och i sa fall hur sätter du fast det i bak??

 • Fre 28 jan 2005 18:37 #0

  hej!

  Jag har ångest nu! jag har gjort hörförlängning 2 ggr, sytt fast i inbakade flätor, och för tillfället har jag nu håret i. Har haft i ca 3månader. Nu börjar håret se riktigt skabbigt ut och jag vill köpa nytt hår och fläta in själv (inte jag alltså, men jag ska inte gå till salong). Jag har hört att man kan köpa på Taj Mahal i sthlm, men är detta i "tränsar" så man kan fläta in håret eller är det bara hår i vax-ploppar?

  är det nån som har några höjdartips på hur man håller löshåret snyggt, jag tycker inte riktigt att jag kan få mitt se helt naturligt ut. Jag har tunt brunt hår med fina glansiga hårstrån.

  Jag vill inte pröva vax-plupp metoden då det är så himla dyrt. Jag pratade idag med salongen där jag gjorde håret sist, kostade 2200 då, och att bara köpa håret skulle kosta 1000 spänn! dyrt tycker jag.

  nånsom har några tips på var jag kan köpa hår?

  mycket tacksam för svar

  Lenis

  lenis@hotmail.com

 • Sön 30 jan 2005 16:35 #0

  Hej,
  jag har just tagit ur mina extensions (keratinvax)som jag haft i 3 månader och det var ingen rolig historia. Det tog långt tid, gjorde ont och slet mycket av mitt egna hår. Blev helt enkelt tvungen att klippa mig riktigt riktigt kort! Jättetrist. Mitt råd är att om ni, som jag, har supertunna hårstrån som lätt går av, låt bli.

 • StinaG­erman
  Visa endast
  Sön 30 jan 2005 17:35 #0

  Antonsflicka - vilken bra sida, det är ju otroligt billigt! Jag skulle vilja veta vad du handlat där, riktigt hår? Vilken färg? Köpte du de där ringarna och satte i det själv?

 • Sannis­_
  Visa endast
  Sön 30 jan 2005 18:20 #0

  Någon som vet någon sida där det står/ visas hur man själv fixar weaving?

 • Elsa-L­ee
  Visa endast
  Mån 31 jan 2005 13:05 #0

  Antonsflicka: Tack för tipset om sidan! verkar va jättebra ju!

 • Ons 21 dec 2016 23:35 #23

  här kan ni lösa grymt mkt fördelar och nackdelar med

  löshår www.hairextensionsguiden.se/fakta-om-loshar/fordelar-och-nackdelar-med-nail-hair-extensions/

Innehåll

Innehåll