• _ninjamari

    Säljes: Koppar, glas och dekoration

    Vi gifte oss en krispig dag i februari och fick med hjälp av vänner och familj en drömlik och oförglömlig dag. Nu delar vi gärna med oss av en del av det vi införskaffade. Bilderna i inlägget visar delar av det vi säljer samt inspiration på hur vi använde det. 

    1. Vi struntade i välkomstdrinken och körde mingelsoppa istället. Det var otroligt uppskattat från alla gäster. Med sen vigsel (kl15) var alla småhungriga väl framme vid festlokalen. Vänner till oss lagade en fantastisk slät blomkålssoppa med citrus, till det fick man klippa av färska örter och blandade nötter som topping. Det serverades i koppar/muggar så att man kan mingla runt och äta samtidigt, blev toppenbra och rekommenderas verkligen! Nu säljer vi 70 av kopparna. Alla i olika vit-grön-blå-gråa nyanser, någon i trä och några i glas. Inköpta för ca 700kr säljs för 300kr. Säljs endast som paket (två bilder m endast koppar visar alla de som finns med i paketet).

    2. Till efterrätt gjorde en kompis pannacotta från kokboken Under Valnötsträdet, toppade med en halv passionsfrukt och citronmeliss. Man gör pannacottan dagen innan, häller upp i glas och sen dekoreras den innan servering på bröllopsdagen. Superenkelt och prisvärt + otroligt gott!! Vi säljer 56 av glasen (som egentligen säljs som ljuslyktor på IKEA "galej", men PERFEKT storlek till pannacotta!). Säljs för 80 kr.

    3. Vi hyrde en herrgårdslik byggnad med medaljongtapeter, kakelugnar och kristallkronor. Till det dekorerade vi med mycket grönt och köpte in blommor som kompletterade kulörerna i tapeterna. Sen körde vi klarglas, betong och mässing som tema. Vi säljer nu några av alla våra betongljusstakar. 29 st runda som passar höga ljus (tex Jubla fr IKEA, se bild på bord ihop med mässingljusstakar). En större låg, fyrkantig ljusstake som passar ljus med lite större diameter (bild med fönster) samt en fyrkantig ljusstake modell högre (bild med fönster m spetsgardin). Säljes alla för 300kr alt 5st för 50kr. 

    Vi bor i Göteborg så upphämtning i stan. Kan också levereras till Jönköping-Motala-Örebro under påsk samt Halmstad i början på maj. Hör av dig så löser vi något! Smsa till 073-6144372 vid intresse. /Ninja

Svar på tråden Koppar, glas och dekoration