• Äldre 29 Mar 11:26
    40438 visningar
    24 svar
    +1
    24
    40438

    Bröllop Italien 2018

    Hej alla Italien brudar! 
    Jag följer denna tråd och all information jag kan få! Vi är nämligen i start groparna att planera ett bröllop i Toscana 2019 :)

    Hur har andra gjort med bröllopskoordinator eller inte?? Vilken har vi använt och varför? vad får man får pengarna ?
    Vad kostar catering med mat och dryck där nere, vad är normalt och prisvärt? 

    Vi tänker gifta oss borgerligt här i sverige först och ha en vigsel ceremoni i Italien gärna på en vingård där vi alla kan bo. Vi åker med närmsta familjen så det kan bli ca 16 vuxna och 9 barn. Nån som kanske har bra tips på ett ställe? Ett litet intimt och lantligt bröllop.
    ALLT är så spännande med samtidigt förvirrande..

  • Äldre 3 Apr 16:17
    #16
    Sooofie skrev 2018-03-17 10:40:44 följande:

    Hej alla brudar =)
    Åh va roligt med en Italien tråd! har också spanat efter lite uppdaterade tips gällande leverantörer i Toscana. Är gärna med i en grupp och delar erfarenheter, tips och planering =)

    Vi ska gifta oss i mitten av September 2018 i just Toscana, nära Volterra, har en bröllopsplanerare men en svensk sådan. 

    Jag undrar om det är någon som kan tipsa om en bra DJ??
    Jag har vänner som är florister och vill göra alla blomsterarrangemang så jag behöver bara köpa alla blommor någonstans, typ grossist eller marknad, någon som har tips el erfarenhet av detta? Eller kan man beställa via florist utan bindning?

    Vi ska åka ner nu efter påsk igen och spana in dessa grejer så alla tips mottages så kanske jag kan hjälpa någon annan i samma situation när jag ändå är där =) win win!


    Va roligt! Grattis till ert kommande bröllop  va spännande.

    Vart ska ni gifta er och vart ska ni bo? Vilken bröllopskoordinator har ni hittat? jag försöker leta efter en bra men inte lyckats ännu.
    Tar gärna emot tips gällande blommor..samma sits som er. Vi ska binda själva men undrar lite hur man köper blommorna bäst där nere.

    Vi söker fortfarande boende och plats. Är i startgroparna ännu..så jag tar emot alla Toscana-bröllops-tips med stor glädle!! :) Vi plarnerar bröllop maj/juni 2019 där nere nånstans
Svar på tråden Bröllop Italien 2018