• Äldre 25 Feb 13:10
    1343 visningar
    0 svar
    0
    1343

    Säljes: Säljes - Sidenband, tygpåsar, nålar med pärlor, discokulor, tråd rullar

    Hej,

    Efter vårt bröllop har vi en mängd saker som jag hoppas kan vara till glädje för någon annan.

    Vid intresse maila på helenaochandreas@gmail.com. Först till kvarn!

    Paketpris samtliga saker: 700 kr. För styckepriset se nedan.

    - 3 st rullar med blå, vit, guldgul-färgade sidenband, se bilder för detaljer. Vi använde dem till allt från att vira in blomsterbuketter, dekorera korgar till rispåsar, omtag till festlokalens ganska trista gardiner, etc.

    100 kr/st eller 250kr för alla 3.

    - Små tygpåsar. Kan användas till ris eller som presentpåsar. Gul/guld färgade, se bild för detaljer. 15x20 cm. Jag har 34 st, alla för 200 kr.

    - Två askar med nålar med pärlor på ändan, knappnålsstora pärlor. En ask med vita pärlor och en med guldgula. Se bilder för detaljer. Vi hade dem till att fästa olika saker, sidenband i blomsterbuketter, korgar, etc.

    80 kr st. Eller 150 kr för båda.

    - 60 st små discokulor med spegelglas på, med öglor i silvertråd. Se bilder för detaljer. Golfbollsstora. Vi hade tänkt ha dem i träden utanför lokalen men de användes aldrig. Kan även ha dem i photobooth eller som dekoration i övrigt.

    Samtliga säljes för 300kr (ej separat).

    - Två rullar med glittrig (stumm ej strechig) tråd i gult med silverinfällningar, se bilder för detaljer. En oöppnad och en har vi kanske tagit hälften av. Från Panduro nypris 46 kr. Båda för 20kr.

    Sakerna finns att hämta i Stockholms innerstad, alternativt postas de om mottagaren står för porto. Bilder på sakerna följer.

Svar på tråden Säljes - Sidenband, tygpåsar, nålar med pärlor, discokulor, tråd rullar