• Make up artister

  Tor 22 dec 2016 08:55 Läst 2540 gånger Totalt 6 svar
  Tor 22 dec 2016 08:55

  Hej alla jag ville eka med nig detta så det inte drabbar någon veckan innan bröllopsdagen. Jag hade genom sociala medier hört talas om make up artisten Gabriella Elio. Hon verkade professionell och pålitlig. Jag bokade henne 3 månader innan bröllopet. Vi skulle vara ca 6 personer som skulle sminkad varav en brud då jag alltså. När jag ringde och bokade henne ville hon ha betalt som försäkring eftersom vi var så många. I vilket fall satte jag in 2000kr på hennes konto innan jag ens provsminkats. Provsminkningen var katastrofal. Jag blev blank och inget blev som jag önskade. Trots detta tänkte jag hon sminkar ju kändisar och är bra hon kanske bara var stressad den dagen. I alla fall 3 dagar innan bröllopet ringer hon och avbokar och säger hon ska resa utomlands. Jag begär då pengarna tillbaka men hon säger att provsminkningen kostar 2000kr. Inget som hon tidigare informerat om. Så där står jag 2000kr fattigare och utan make up artist till självaste bröllopsdagen. Det visade sig senare att hon hade gjort så mot flera. Gabriella Elio är professionell med kändisar och andra bekantskaper som hon kan dra nytta av dock ej "vanliga dödliga".

 • Tor 22 dec 2016 09:01 #1

  Dela med mig ska det stå förstås ????

 • Sön 25 dec 2016 19:52 #2

  Ååh fy! En av mina mardrömmar att nån av de jag/vi bokat ska boka av precis innan bröllopet...make-up artist, musikern, transporten etc.

  Hur gick det för dig? Fick du tag på nån annan eller fixade du det själv? Hoppas ditt bröllop blev super och att du kände dig vacker trots idiot till make-up artisten som gjorde så mot dig. Tack för varningen. Jag har dock bokat en annan men man vet aldrig...

  Ska nog träna på både smink och håruppsättning ut ifall att...

 • Tis 27 dec 2016 19:25 #3

  Jo som tur var så hittade jag en annan Niyan Hamasharif som var jättebra och allt var till belåtenhet . Det är verkligen hemskt om någon avbokar innan bröllopet hoppas allt går bra för dig

 • Sön 1 jan 2017 01:23 #4

  Tack.

  Skönt å höra att det löste sig för dig.

 • Tor 16 feb 2017 17:51 #5
  Hej alla!

  Vi har lanserat Dashl ( https://www.dashl.co ) , en ny digital hår& skönhetstjänst där vi gör det enklare för kunder att hitta till rätt frisör, make- up artist och nagelteknolog genom att matchas med bilder från deras portfolio!

  De hår och skönhetsutövare som anslutit sig till oss har olika års erfarenhet, och erbjuder sina tjänster till olika prisklasser- så att det ska finnas något för alla! Man kan boka någon hem till sig eller på salong!

  Vi vill inte att någon ska behöva uppleva något sådant på sin stora dag! Därför så har vi ett skydd som innebär att när man bokar och betalar via DASHL, hålls pengarna och släpps ej förrän 24h efter utförd behandling till MUAN/frisören så att de inte ska kunna avboka i sista minuten och hålla i pengarna!
  Kika kärna in på sidan:) Vi har just nu 250kr rabatt på din första bokningKyss

  Kram!
  Lina
 • Sön 18 mar 18:19 #6

  Åh vad smidigt tack

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll