• Varning för Myntkrogen..

  Lör 17 dec 2016 10:02 Läst 552 gånger Totalt 0 svar
  Bianca­2017
  Visa endast
  Lör 17 dec 2016 10:02

  Vill vara höja ett varningens finger för myntkrogen som ligger i gamla stan. Vi valde lokalen till vår fest så tidigt som i maj förra året,bröllopet äger rum i juli 2017.

  Vi fick kontakt med ägaren Leif som är jätte service-minded! Vi hade flertal möten och gick igenom våra önskemål och vad de kunde erbjuda,tillsammans skakade vi hand på överenskommelse om både pris och upplägg. Vi skulle höras efter årskiftet.

  Till saken hörde att mötet vi hade bokat den dagen var med deras "eventbokare" Vendela, men hon dök inte upp och personalen som jobbade i resturangen den dagen sa att hon var på Mallis. Va?! På vårt bokade möte tänkte vi! Det var då Leif kontaktades av personalen och han kom, dock en timma försent och hade planeringsmötet med oss. Som sagt vi blev ju nöjda åndå så vi såg ingen anledning att tjafsa om att vi fick vänta i en timme för att de hade glömt bort oss.

  Nu hör dock Vendela av sig, menar att hon inte godkänt någon överenskommelse från i somras och ändrar konceptet totaalt! Både i pris och planering.

  När jag säger i tel " men hur ska vi kunna lita på er med den viktigaste dagen i vårt liv, när ni river kontrakt?" Svarar hon -men gör inte det då!

  Så otrevlig att man vill spy.

  Ville ha ett nytt (suck) möte nu i veckan som gått med både Leif och Vendela men detta möte ställdes in dagen innan.

  Nu står vi utan lokal med ett bröllop vi planerat skjortan av oss för. På grund av ett väldigt oprofessionellt företag. Det är så fruktansvärt ledsamt när man skakade hand med världens trevligaste ägare och trodde allt var bestämt och klart, för att få en sur alldeles för ung "bokningsansvarig"? riva upp allt. Hon skulle kanske själv kommit på mötet i somras istället för att skita i det och farit till Mallis.

  Vi är såklart helt bedrövade nu och vill verkligen varna alla för detta! Boka inte myntkrogen!!

Varning för Myntkrogen..
Följ oss på Facebook:
    Varning för Myntkrogen..
Svara i tråden: Varning för Myntkrogen..
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Fest & övernattning
Svara i tråden...

Innehåll